До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осяйний вигляд: різдвяна колекція макіяжу Guerlain

У Києві представили різдвяну колекцію макіяжу Guerlain. Про те, як це було і які кошти увійшли до колекції, читайте нижче​

Колекція лаконічна: до неї увійшли набір для макіяжу Palette Gold, пудра в кульках "метеорити" Météorites Gold Pearl, пудра-бронзер Terracotta Gold Light, помада Rouge G двох відтінків: №822 Glamorous Cherry і №823 Flaming Red і покриття для волосся, вій і брів з золотим ефектом Gold Light Topcoat.

Реклама
Набір для макіяжу Palette Gold
Багатофункціональна палітра для обличчя, очей, брів і губ Palette Gold, Guerlain

Вона включає переливчасті й матові кольори – щоб легко трансформувати денний макіяж у вечірній. У Будинку кажуть, що тіні можна використовувати як пудру для брів, рум'яна або пудру – як покриття для оксамитового макіяжу губ, як тіні або хайлайтер. До того ж, кожен відтінок можна наносити і сухим, і вологим способом.

Пудра в кульках Météorites Gold Pearl

Météorites Gold Pearl вийде, як завжди під Різдво, обмеженим числом екземплярів. Футляр золотого кольору нагадує ялинкову іграшку – або шкатулку для скарбів. У складі пудри – чотири види кульок: золоті надають обличчю теплоти, рожево-золоті – свіжість і ніжність, біло-золоті – перлове сяйво, відтінку шампанського – мерехтіння.

Météorites Gold Pearl, Guerlain
Пудра-бронзант Terracotta Gold Light

Металевий чорно-золотий футляр зберігає дорогоцінний вміст золотого відтінку. Пудру, як завжди, можна буде наносити не тільки на вилиці і спинку носа, але і на ключиці, гомілки і між лопатками.

Пудра-бронзант Terracotta Gold Light, Guerlain
Помада Rouge G

Помада у футлярі-творі мистецтва, свого роду б'юті-клатч, насичена золотими мікрочастинками. Футляр декорований золотом (лімітований випуск цього року) – затія ювеліра Лоренца Бомера.

Помада Rouge G відтінків №822 Glamorous Cherry и №823 Flaming Red, Guerlain

Обіцяють, що склад помади забезпечить її стійкість протягом навіть найдовшої вечірки.

Золота туш для вій, брів і зачіски Gold Light Topcoat

Золота туш надає мерехтіння не тільки віям, але й бровам, і зачісці. Золотистий гель поміщений у елегантний чорний лаковий футляр, а зручна щіточка дозволяє легко нанести засіб.

Золота туш для вій, брів і зачіски Gold Light Topcoat, Guerlain

Помилуватися деталями колекції можна у галереї.

<b>рожджество герлен</b>

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Різдвяна колекція макіяжу Chanel

Праздник приближается: "Рождество" Dior Beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.