До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяна колекція макіяжу Chanel

Креативний директор Chanel з макіяжу Лючія Піка продовжує надихатися червоним кольором. Уся різдвяна колекція макіяжу марки присвячена йому​

Реклама

Колекція називається Collection Libre Numéros Rouges і знову присвячується червоному, знаковому кольору Chanel. Головна прикраса Collection Libre – капсульна колекція з чотирьох червоних помад в червоних лакових футлярах. Вони нагадують про саму Мадемуазель, яка не з'являлася на публіці без зухвало червоних губ. До мікроколлекції увійшли чотири відтінки – 1, 2, 3 і 4, – для будь-якого відтінку шкіри.

Губи

Два класичних відтінки Rouge Allure і два більш матових – Rouge Allure Velvet – відрізняються нюансами. Той самий випадок, коли треба приміряти, щоб вибрати свій. Все в кращих традиціях ательє з історією.

Вийде також два відтінки Rouge Coco Gloss: True, осяйний кораловий, і Romance, глибокий червоний.

Блиск для губ Rouge Coco Gloss відтінків №782 True і №784 Romance
Очі

П'ятикольоровий набір для макіяжу Trait De Caractère стане в нагоді не тільки в свята, а й у будні: палітра – від ніжного коричнево-рожево-бежевого до платинового відтінку слонової кістки, баклажанового і смарагдового.

Пятикольоровий набір для макіяжу Trait De Caractère, Chanel

Кремові монотіні Ombre Première Crème вийдуть у відтінку хакі №822 Silver Screen. Вони відмінно поєднуються з олівцем Stylo Yeux Waterproof глибокого зеленого кольору №857 Legendary Green, a завершувати макіяж пропонується тушшю Le Volume De Chanel рідкісного відтінку бургунди.

Засоби для макіяжу очей з різдвяної колекції макіяжу Chanel
Манікюр

Вийде три відтінки лаку для нігтів Le Vernis: чорний №580 Celebrity, смарагдово-зелений №582 Fiction і кораловий №604 Scenario.

Рум'яна Joues Contrastes виходять у відтінку №380 So Close – свіжий помаранчевий, який особливо підійде оливковому відтінку шкіри.

Рум'яна Joues Contrastes виходять у відтінку №380 So Close, Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.