До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шорт-лист: які б’юті-засоби врятують настрій цієї весни

Спільно з експертами нового онлайн-магазину brocard.ua вибираємо головні б’юті-засоби цієї весни, які допоможуть пережити важкі часи й нагадають, яке прекрасне життя.

Понад 300 брендів, включно з Dior, Lancôme, Yves Saint Laurent, Clarins, Collistar, Givenchy, Gucci, Shiseido тощо, приємні ціни, акції та знижки, щедрий семплінг і безплатне доставлення в разі купівлі від 380 грн. Онлайн-шопінг — це та б’юті-терапія, якої нам нині так бракує в ці складні дні.

Реклама
Modern Princess Blooming, Lanvin

У цьому оптимістичному ароматі для міської дівчини поєдналися освіжні, прохолодні ноти османтусу, кавуна й мандарина. У серці Modern Princess Blooming — жасмин і дамаська троянда, а в базі — кедрове дерево й оксамитовий білий мускус.

Флакон подібний до бальної сукні, а на горлечку металеве кільце як корона. Обличчям аромату стала модель Лена Симона. Найразючіші кадри рекламної кампанії — у галереї.

<b>Modern Princess Blooming Lanvin</b>

Колекція макіяжу Milk Shake, Clarins

Обличчя кампанії — топмодель Хана Жірікова. До колекції увійшли тональний засіб Milky Boost у п’яти відтінках, відтінковий бальзам для губ Lip Milky Mousse — у шести.

А також два лімітовані відтінки рум’ян Joli Blush і два нові кольори тіней Ombre Satin. Зірка лінійки — туш Supra Volume Mascara з карнаубським воском і воском квіток касії.

<b>Clarins Milk Shake Collection</b>

Guerlain Rouge G Sparkling Edition, Guerlain
Guerlain Rouge G Sparkling Edition, Guerlain

Це колекційне видання, лімітований випуск. У крамницях його все одно розкупили б негайно, так що має сенс полювати за ним в інтернеті. Ювелірні кейси помад навіяні традиціями Haute Joaillerie, а стрижні помад огранюванням подібні до коштовного каміння.

<b>Rouge G Quartz Illusion Sparkling Edition, Guerlain кейсы</b>

Колекція помад Rouge G Sparkling Edition, Guerlain

Обличчям колекції стала топмодель Наталія Водянова.

Наталія Водянова в кампанії помад Rouge G Sparkling Edition, Guerlain

Три нові відтінки, які ввійдуть у постійну колекцію, пронумеровані відповідно до китайських нумерологічних традицій. №168, глибокий тілесний, — символ процвітання; димчасто-рожевий №518 привертає успіх; гранатовий №219 символізує вічну любов.

<b>Rouge G Sparkling Edition, Guerlain</b>

Очищувальна пінка для обличчя Mineral Pink Salt, Too Cool For School

Очищувальна пінка для обличчя ідеальна, щоб позбутися "зимового", тьмяного кольору шкіри. У складі — мінеральна рожева сіль, що утворилася 300 мільйонів років тому в озерах Анд, а також понад 80 різновидів мінералів. Пінка глибоко очищає шкіру, видаляє мертві клітини й насичує її мінералами.

Очищувальна пінка для обличчя Mineral Pink Salt, Too Cool For School
Крем для зони навколо очей Abeille Royale, Guerlain
Крем, що корегує всі типи зморщок, для зони навколо очей Abeille Royale, Guerlain

Крем з "бджолиної" лінійки Abeille Royale з медом чорних уесанських бджіл і маточним молочком прицільно працює з поверхневими зморшками, міжбрівною складкою й "гусячими лапками". У нього текстура пластиру, яка дає миттєвий ефект, а упакова на третину легша завдяки тоншому склу. Замість паперових інструкцій — QR-код на кришечці.

Purple Molecule 01, Zarko Perfume

До того, що "ніша" має дивувати, але більше не дивує, здається, звикли всі. Але марка Zarkoperfume перевертає уявлення про прекрасне — і розширює їх. Purple Molécule 070.07, за легендою, створили в липні — сьомому календарному місяці. Творці хотіли точно передати відчуття квітчастої скандинавської луговини. Він відкривається акордом польових квітів і магнолій, завершується — сухою й гіркою мадагаскарською ваніллю, сандалом і мускусом. Ноти серця? — "Вирвані", — кажуть представники марки. Одне тільки це — достатній привід спробувати аромат. Є ще один аргумент: 070.07 упакований в незвичний флакон. Здається, всередині — рідка плазма. Дуже вишукано.

Purple Molekule 070.07, Zarkoperfume
Компактна пудра Synchro Skin, Shiseido
Компактна пудра Synchro Skin, Shiseido

Нове покоління пудр — те, що непомітне на шкірі, підлаштовується до кольору обличчя й фіксує макіяж. Shiseido випустили саме таку. Найтонший помел, вишуканий лаконічний футляр, ефект розмивання й матування, ніби в камері нового iPhone. Формула збалансована так, щоб візуально згладжувати пори, а на додаток захищати від агресії довкілля.

Компактна пудра Synchro Skin, Shiseido
Good Girl Fantastic Pink, Carolina Herrera
Good Girl Fantastic Pink, Carolina Herrera

Нова "туфелька" переливається рожевими блискітками й укотре закликає розширити власні межі. Підкорити Місяць, завоювати галактику, крізь терня — до зірок. Букет аромату не змінився: біла сторона із жасмину й туберози, темна — обсмажені боби тонки, какао й кави. Good Girl Fantastic Pink придумано для супергероїні, яка здатна впоратися із чим завгодно, — кажуть у бренді.

Good Girl Fantastic Pink, Carolina Herrera

Обличчям аромату є топмодель Карлі Клосс.

Good Girl Fantastic Pink, Carolina Herrera
Нова сироватка Double Serum, Clarins

Цей it-засіб, той самий, який знають у всьому світі і який забезпечує марці стабільний прибуток, вічний попит і чисту любов споживачів. Комплексна омолоджувальна подвійна сироватка Double Serum з’явилася в 1985 році. Її створили за принципами біоміметики, яка використовує споріднені зі шкірою речовини. У разі із сироваткою — антивікові компоненти, розчинні у воді й олії.

Сироватка Double Serum, Clarins, 8 покоління

Сироватка поєднує поживну олію й гель, що тане. Вона швидко розгладжує шкіру й заспокоює її. Дві формули — водна й ліпідна — змішуються перед нанесенням. Для цього було розроблено складний флакон із системою дозаторів (складний для інженерів, звісно: для споживача якраз все гранично комфортно).

Сироватка Double Serum, Clarins

У складі — 9 органічних інгредієнтів (екстракти каланхое, кіноа, солеросу, ківі, розторопші плямистої, ягід годжі, едельвейсу, гедіхіуму вінценосного, зеленого банана). Двофазна гідроліпідна формула імітує гідроліпідну мантію шкіри.

Сироватка Double Serum, Clarins

Один з головних компонентів сироватки — екстракт куркуми, багатий на турмерон, молекулу, яка допомагає поліпшити міжклітинну комунікацію в шкірі.

Сироватка Double Serum, Clarins


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.