До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети Белли Хадід: ексклюзивний б'юті-гід

У Лондоні відбувся запуск нової лінії макіяжу Dior Backstage. На заході Белла Хадід поділилася своїми секретами по догляду за шкірою і розповіла, як вирушити на вечірку одразу після літака, і при цьому, мати енергійний та відпочилий вигляд, ексклюзивно для Vogue.ua.

"Моя робота передбачає безліч перельотів і вигляд на 100% мені потрібен вже в аеропорту, адже папараці часто чекають вже там. Щоб шкіра залишалася свіжою, я дотримуюся декількох ритуалів, яких мене навчила ще моя мама. Як тільки я сідаю в літак, одразу вмиваю обличчя, а сироватки і нічний крем у мене завжди під рукою. Після сну повторюю процедуру ще раз. Таким чином, коли літак приземлиться, обличчя буде відпочилим і зволоженим. Також у мене завжди з собою консилер. Він відмінно маскує темні круги і набряки під очима".

Реклама

"З собою я завжди беру ефірні масла і кристали. З ними я можу бути впевненою, що на борту мого літака позитивна енергетика. Буває, що я панікую, якщо літаю занадто часто, адже більшу частину часу роблю це сама, тому беру з собою якомога більше особистих речей. Це допомагає відчувати себе як вдома і заспокоїтися. Вдома чи на фермі ми стежимо за тим, щоб всі кристали були заряджені до мого від'їзду. Мама часто приклеює маленькі кристали на мою валізу".

"Одна з моїх візажистів в Кореї знає, як сильно я втомлююся, тому подарувала мені упаковку рідкого женьшеню в маленьких пакетах. На смак вони жахливі, але дають приголомшливий заряд енергії. Справа в тому, що останнім часом, я намагаюся пити менше кави, і намагаюся знайти нові способи, як залишатися енергійною протягом дня".

"Мої перші спогади про красу пов'язані з мамою. Вона завжди говорила, що, перш за все, потрібно піклуватися про шкіру, а вже потім – про макіяж. У дитинстві я багато займалася верховою їздою, тому на макіяж у мене особливо не було часу. Але, я пам'ятаю, як прокрадалася до маминої косметички, вибирала найтемніший лайнер, фарбувалася ним і тікала в школу. Потім його потрібно було стерти до повернення додому. Я завжди знаходила якісь дрібниці, які допомагали мені почуватися собою".

"Під час роботи я часто приміряю образи, яких вимагає клієнт, тому мені не особливо вдається виразити себе. А ось на вечірках, які я організовую сама, люблю підібрати щось цікаве. Разом з моїми майстрами ми втілюємо певний образ. У мене безліч ідей і референсів в телефоні, які я люблю переглядати. Я надихаюся не тільки зірками, але і людьми, яких помічаю на випадкових фотографіях. Так, кілька місяців тому, в честь дня народження моєї сестри, я зробила сексуальний темно-синій макіяж. Його помітили всі. Щаслива, що мені вдається працювати з найкращими професіоналами на цій планеті, наприклад, з Пітером Філіпсом – він неймовірний, справжній митець".

"Будете здивовані, але мій найгірший кошмар – робити самій собі манікюр. А ось коли у мене з'являється хоч трохи вільного часу, я вважаю, що найкраще познімати з себе все, в чому люди звикли мене бачити. Лежати на дивані без макіяжу і базікати з подругами – ось, як я проводжу свій вільний час. Блиск і гламур – це, звичайно, круто, але це не те, що робить мене по-справжньому щасливою".

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.