До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Приємні б’юті-новини березня

Вибираємо новини й засоби, які підіймають настрій і сповнюють життя прекрасним.

Санітайзери LVMH

Починаючи з 16 березня заводи концерну LVMH у Франції, де виготовляють засоби для розкішних брендів Guerlain, Dior і Givenchy, вироблятимуть засоби для дезінфекції. Їх безоплатно передаватимуть французьким органам охорони здоров’я та державній мережі лікувальних установ Assistance Publique-Hôpitaux de Paris, яка об’єднує 44 лікарні в Парижі та його передмістях. Таких заходів ужили, щоб надолужити брак санітайзерів через спалах коронавірусу. Детальніше про це читайте тут.

Реклама
Собі нагорода

У межах премії "Земля жінок" 2020 фонду Yves Rocher в Україні нагородили найкращі екопроєкти. Першу премію отримала Світлана Петраковська за проєкт "Зелені ангели солоних озер", спрямований на захист узбережних захисних смуг солоного озера Бурнас. Світлана придумала створити хвилерізи з виноградної лози за периметром лиману, завдяки яким намиватиметься нова берегова лінія. Ще одна ідея проєкту — висадити 8,5 км 3-ярусного рослинного поясу дерев і кущів, який зміцнюватиме схили берегів лиманів Бурнас, Алібей і Курудіол.

Світлана Петраковська й Анна Запталова, Yves Rocher

Другу премію отримала Яніна Лучейко — з проєктом "Відповідальне ставлення до природи для збереження природи Карпат". Проєкт спрямований на сортування відходів і навчання дітей відповідального споживання. Для них буде створено книгу про те, як сміття впливає на здоров’я й природу, проводитимуть екоакції з прибирання та екопікніки.

Яніна Лучейко

Третю премію отримала Надія Костіна з проєктом "Зцілення природою: лікування аутизму й дитячого церебрального паралічу".

Надія Костіна й Тарас Тополя
Eye Candy

C NDY — перший у світі журнал, присвячений дрег-культурі. Видання підтримує найнепересічніших особистостей у мистецтві й моді, і до свого десятирічного ювілею готує ретроспективний альбом. Книгу варто купити хоча б заради робіт легендарних Нан Голдін і Еллен фон Унверт. Перед об’єктивами позують знаменитості — від Харі Неф до Лаверни Кокс.

The Candy Book of Transversal Creativity Hardcover. Луїс Венегасі, Джефферсон Хек, видавництво Rizzolir
Guerlain L’Essentiel

База під макіяж Guerlain L'Essentiel вирівнює пори й не дає проявитися блиску в Т-зоні — усе завдяки екстрактам авокадо і білих какао-бобів, а також пробіотикам і пребіотикам, які містяться в соку з бульб перуанської рослини якон і підтримують водний баланс шкіри.

База під макіяж Guerlain L’Essentiel
PACollection Paco Rabanne

Колекція PACollection Paco Rabanne містить шість ароматів у футуристичних хромованих небитких флаконах. Над ними працювали видатні парфумери — Квентін Біш, Марі Саламань і Домінік Ропійон.

PACollection Paco Rabanne
Dior Addict Stellar Gloss

У Dior вийшов новий бальзам для сяяння губ, який поєднав властивості бальзаму (догляд) і блиску (сяяння). Красномовно ілюструє властивості нового продукту постер.

Dior Addict Stellar Gloss

У складі — алое вера, відоме зволожувальними властивостями, і журавлинна олія, бджолиний віск і олія жожоби. Все, щоб губи були доглянутими й м’якими. На окрему згадку заслуговує аплікатор — м’який, як котяча лапка.

Сяйливий бальзам Dior Addict Stellar Gloss № 876 з алое вера, журавлинною олією, бджолиним воском і жожобою, Dior
Chance Fragrance Pens, Chanel

Чотири аромати Chanel зі знаменитого сімейства Chance цієї весни виходять у формі олівців: тепер аромат можна наносити й у дорозі, брати із собою й зручно носити в косметичці. "Chance дарує оптимізм, Chance Eau Fraîche освіжає й заряджає енергією, Chance Eau Tendre дарує ніжність, а Chance Eau Vive — радість буття", — пояснюють у Домі. Це ті засоби для міленіалів і джензерів, які сподобаються всім.

Chance Fragrance Pens: Chance, Chance Eau Fraîche, Chance Eau Tendre, Chance Eau Vive, все – Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.