До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що подарувати: ящик косметики CLIPSE BEAUTY BOX

Косметики забагато не буває! Особливо коли на дарунок ви отримуєте (або даруєте) бокс із більш ніж дюжиною засобів для шкіри та тіла. CLIPSE BEAUTY BOX може стати ідеальним варіантом турботи про себе.

CLIPSE BEAUTY BOX — це яскрава коробка, заповнена засобами для догляду за обличчям, тілом, волоссям, парфумерією і несподіваними, але приємними сюрпризами. У боксі зібрано майже 30 незамінних у повсякденному догляді засобів, серед яких не можна не знайти нового фаворита, який назавжди залишиться в косметичці.

Реклама

Три роки тому проєкт придумала Алла Барановська, інфлюенсерка й засновниця мережі салонів краси CLIPSE. Є три типи боксів: Silver, Gold і Platinum. Вибір будь-якого з них на дарунок дає змогу познайомитися з раніше не відомими вам б’юті-брендами й істотно заощадити.

Цієї зими в боксі глибокого синього кольору зібрано найкращі засоби таких брендів, як Genosys, Valmont, Nashi Argan, Givenchy, Kerastase, Elemis. Офіційними партнерами CLIPSE BEAUTY BOX стали іспанський бренд космецевтики преміумкласу Sepai, марка італійської професійної косметики Rhea та український бренд одягу Siyai.

Крім великого вибору засобів, кожна власниця боксу також може взяти участь у лотереї й виграти новорічні подарунки. Головний приз — подорож до Парижа на двох.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.