До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд Siyai спільно з Аллою Барановською випустив капсульну колекцію

Український трикотажний бренд Siyai представив першу колаборацію з інфлюенсеркою, засновницею мережі Clipse Salon та проєкту Clipse Beauty Box Аллою Барановською. До капсульної колекції ввійшли боді, безшовні гольфи, трикотажні костюми різних фасонів — зі спідницями міді, міні, штанами, а також верхом у вигляді кардиганів і джемперів.

Siyai x Алла Барановська

"На створення всіх власних проєктів мене надихали жінки — унікальні, яскраві та особливі. Це моя перша колаборація з брендом одягу, новий невідомий досвід, на який мене надихнули засновниці бренду Яна й Настя. Філософія Siyai дуже близька до моєї, а колаборацією хотілося ще раз подбати про всіх дівчат і нагадати, що треба сяяти не тільки зовні, а й усередині", — ділиться Алла Барановська.

Реклама
Siyai x Алла Барановська
Siyai x Алла Барановська

Siyai x Алла Барановська

Засновниці Siyai переконані, що не треба робити вибір між класичними та трендовими моделями, яскравими кольорами й базовими, адже все можна успішно поєднувати. Ця філософія простежується в кожному дропі марки. Палітра складається з бежевих, чорних, графітових відтінків, а також рожевого неону, карміну, фуксії, синього електрика та зеленого. Вироби з колаборації Alla Baranovska x Siyai — це можливість щодня почуватися в комфорті й сяяти зсередини. Колекція вже доступна для придбання на сайті Siyai та в соціальних мережах бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.