До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-засоби, про які не звикли говорити вголос

Вибрали незвичайні б'юті-засоби, здатні полегшити життя, прикрасити його або просто привнести в нього трохи здорового гумору.

Спрей для WC Before you go, Poo-Pourri

Спрей для WC Before you go Wild Poppy-Berry, Poo-Pourri

Збовтати. Розпорошити. Приступити. Інструкція до спрею для туалету Poo-Pourri складається всього з трьох слів. При розпилюванні на поверхні води утворюється невидима плівка, яка не дозволяє запахам проникати назовні. Замість цього в повітрі починають розноситися аромати ягід і нектару, лаванди і ванілі, морської солі, евкаліпта і бергамота — залежно від того, яку композицію вибрав споживач.

Реклама
Спрей для WC Before you go Lavender Vanilla, Poo-Pourri

Засіб створила жінка на ім'я Сьюзі Батіц, підприємиця-самоучка, — і заробила на цьому свій статок. Вона входить у перелік 80 найбагатших жінок Америки, а її капітал оцінюється в більш ніж 240 млн доларів. Промо-ролики засобу — іронічні й кумедні.

Аромат для дому Post-Poo Drops, Aesop

Традиційні освіжувачі повітря — so last season, — вважають в Aesop, де виробляються найінстаграмніші б'юті-засоби у світі. Бренд випустив Post-Poo Drops, краплі, які треба використовувати "після активностей" у туалеті. Рослинний з нотами цедри танжерина й іланг-ілангу (!) нейтралізують неприємні запахи і наповнюють вбиральню свіжим завзятим ароматом, який не має нічого спільного з хімічним звучанням освіжувачів. Максимальна глеміфікація природних процесів.

Аромат для дому Post-Poo Drops, Aesop
Косметичка Vampire Tea Bags, Ihopes

Поки в світі розгорається скандал, пов'язаний зі стартапом двох чоловіків, які придумали рукавички, щоб викидати використані засоби жіночої гігієни, звернемо увагу на більш здоровий та іронічний підхід. Косметичка Vampire Tae Bags (чайні пакетики для вампірів) призначена для того, щоб зберігати тампони.

Косметичка для тампонів Vampire Tea Bags, Ihopes

Схожу носить актриса Тенді Ньютон у відео для Vogue UK.

Стік від тертя Thigh Rescue, Megababe

Коли приходить спека, безліч жінок з пишними стегнами починають страждати: внутрішня поверхня стегон під час ходьби страждає через тертя. Вирішити цю проблему можуть штани, шорти, джинси — або спеціальний стік. Його розхвалюють популярні сайти, від Ulta і Goop до Byrdie і Popsugar.

Стік від тертя Thigh Rescue, Megababe

Придумала цей стік боді-позитивна блогерка Кеті Стуріно. Вона іронічно обігрує образи знаменитостей — і власним прикладом доводить, що розмір одягу аж ніяк не впливає на стиль. Кеті винесла ідею стіку з особистого досвіду. Окремий вид б'юті-провокацій — те, як вона демонструє його в Інстаграм.

У складі стіку— алоє вера, екстракт кісточок граната, масло виноградних кісточок і корінь імбиру. До речі, зручно використовувати його під час занять спортом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.