До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найбільш незвичні гаджети, які варто купити вже сьогодні

Б'юті-холодильник, ювелірний смарт годинник, персоналізована 3D-маска та вічний блокнот – в які гаджети варто інвестувати, щоб вже сьогодні почуватися в майбутньому?

ПЕРСОНАЛІЗОВАНА МАСКА

Neutrogena запускає сервіс доставки масок, виготовлених на 3D-принтері, – запис у список очікування відкритий. Клієнт сканує шкіру за допомогою додатка, а марка готує засіб за результатами – і організовує доставку.

Реклама

<b>Индивидуальные маски MaskiD, Neutrogena</b>

ЮВЕЛІРНИЙ СМАРТ ГОДИННИК

Такий вигляд в очах швейцарських ювелірів має еквівалент платинової картки: браслет дає змогу виробляти з використанням безконтактної технології оплати до 1 млн доларів і не вимагає підзарядки. Керамічний корпус прикрашений білим золотом і 252 діамантами.

<b>Умный браслет, Armillion</b>

ВІЧНИЙ БЛОКНОТ

"Папір" з композитного пластика не рветься і не промокає, а металевий олівець додає і стирає записи, але зберігає архів в мобільному додатку. Український стартап, що придумали школярі, оцінений в $ 1 млн.

<b>Блокнот Nuka</b>

БЕЗПРОВІДНІ НАВУШНИКИ

У результаті колаборації Bang & Olufsen з брендом RIMOWA навушники датської марки отримали тревел-кейс і алюмінієвий корпус. Система блокування сторонніх звуків і touch-інтерфейс додана.

<b>Наушники Beoplay H9</b>

Б'ЮТІ-ХОЛОДИЛЬНИК

Холодильник допоможе правильно зберігати б'юті-засоби і робити професійні #shellfie – знімки полиць з косметикою.

<b>Минихолодильник The Cosmetics Fridge</b>

LED-МАСАЖЕР

Синє світло доглядає за проблемною шкірою, червоне – повертає їй еластичність, жовтий – позбавляє тьмяного і нерівного відтінку.

Масажер для обличчя Skin Inc Optimizer Voyage Tri-Light, Sephora

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.