До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гороскоп краси на березень 2019

Манікюр, відбілювання зубів, суперфуди і пластика – що зірки радять у березні? Детальний гід vogue.ua.

Обличчя

У підборі сприятливих дат для косметологічних процедур можна опиратися на Місячний календар. Процедури активного зволоження і живлення краще робити під час Місяця, що зростає: з 7 до 20 березня, в ці ж дати варто починати використання засобів з вітаміном С. В інші дні Місяць убуває; варто запланувати такі процедури: серію легких фруктових пілінгів, біоревіталізацію, освітлення пігментації, дренажний масаж від набряклості, глибоке очищення.

Реклама

Ставити філери і вводити ботокс найкраще у період Місяця, що зростає, знакам Риби, Телець і ​​Лев: 7, 11-12, 18-19 березня.

Радіохвильовий ліфтинг (Ultraformer, Ulthera) можна робити в листопаді, коли вплив Урана на Венеру буде гармонійним.

Тіло

Моделювальні процедури для тіла (LPG, ендосфера, iLipo) варто починати при положенні Марса в Тельці, в інтервалі з 14.02 до 31.03 – результат настане швидше.

Результат від епіляції воском і шугаринга триватиме довше, якщо робити процедури в третю і четверту фази місячного циклу. Відповідні дати: 1 і 27-29 березня. Лазерну епіляцію (вона особливо рекомендована Леву, Діві, Козерогу і Водолієві) краще робити, коли Уран у Тельці: з 6 березня до 12 серпня.

Волосся

Тельцям, Близнюкам, Дівам і Терезам цього року захочеться кардинально змінити зачіску. Краще дочекатися періоду, року Венера буде у Водолії: з 1 до 26 березня. І вибрати день з Місяцем, що зростає.

Тим, хто хоче спробувати новий колір волосся, зірки рекомендують дочекатися, коли Меркурій буде в Тельці або в Терезах. Найвдаліші дати для фарбування – коли Місяць перебуває у знаках Тельця, Діви і Козерога: 10-12, 17-20 березня.

Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на догляд за шкірою голови варто у час Місяця, що зростає: його фази впливають на стан і швидкість росту волосся. У березні це період з 7 до 20 березня.

Щоб прискорити ріст і додати волоссю об'єму, слід вибирати для стрижки такі дати: 13, 19 і 20 березня.

Нігті

Манікюр – найбуденніша і регулярна маніпуляція, але і на неї впливають зірки. З точки зору астрології процедури догляду за руками краще робити у період Місяця, що убуває. Водоліям, Козерогам і Тельцям варто уникати апаратного манікюру до 5 березня: можна пошкодити нігтьову пластину. Водним знакам зодіаку (Ракам, Скорпіонам і Рибам) ідеально підійде кислотний манікюр, особливо в періоди взаємодії Венери з Нептуном з 26 березня до 20 квітня.

Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків у березні: 2-4, 10, 13, 16, 18-19, 25 і 27.

Харчування і спорт

Народженим під водними знаками Рак, Скорпіон і Риби слід ввести в раціон БАДи на основі водоростей. Ідеальний час для початку курсу – з 23 березня до 20 квітня: Венера в Рибах сприятиме кращому їх засвоєнню.

Земним знакам зодіаку – Тельцям, Дівам і Козерогам – рекомендовано ввести в раціон більше зелених овочів і фруктів. Шпинат, броколі, авокадо і зелений перець наситять вітамінами, необхідними для підтримки природної краси.

Представникам вогненної стихії (Овнам, Левам і Стрільцям) зірки рекомендують екзотичні добавки: ягоди годжі, асаї, а також здорові десерти з насінням чіа. Все це варто встигнути плавно ввести в щоденний раціон в період з 7 січня до 6 березня, поки Уран перебуває в знаку Овна. Тоді корисне харчування увійде в звичку на тривалий час.

Зуби

Під час планування стоматологічних процедур, важливо знати: вони не рекомендовані в період ретроградного Меркурія, з 5 до 28 березня.

При установці вінірів зіграє на руку гармонійне положення Венери в Тельці. Воно припаде на період з 15 березня до 9 червня.

Вибілювати зуби смужками найкраще у час Місяця, що зростає в Рибах, 7 березня.

Видаляти зуби і робити операції на яснах краще під час Місяця, що убуває, і вибирати дні, коли Місяць перебуває у знаках Терезів і Скорпіона: 23, 24 березня.

Сприятливі дні для відвідування стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури) в березні: 3, 4, 23-27, 30, 31.

Пластика

2019 року не буде періодів ретроградного Марса і Венери, тому при плануванні операцій можна орієнтуватися тільки на Місяць, що убуває. Слід уникати днів сонячних і місячних затемнень, а також повного Місяця і молодика. Мамопластика рекомендована 22 березня. Зменшувати ніс або вирівнювати викривлену носову перегородку можна планувати 22 березня. Підтягувати груди, живіт, робити ліпосакцію краще 5 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.