До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 головних речей цієї весни

До весни залишилося всього кілька днів, а це означає, що час починати зворотний відлік і оновлювати гардероб. Vogue.ua вибрав головні речі цієї весни.

Бежевий тренч

Звучить до божевілля банально, але без бежевого тренча цієї весни не обійтися. Подякувати за повернення класики потрібно італійцеві Ріккардо Тіші, який свою дебютну колекцію Burberry побудував на всіх відтінках бежевого, а тренч зробив основою багатьох образів. Носити тренч цієї весни рекомендовано з усім іншим одягом бежевого кольору, який тільки є в шафі.

Реклама
Burberry весна-літо 2019

<b>Spring_Main_Trench</b>

Рожева сукня

Рожевий став одним з головних кольорів на минулій церемонії "Оскар" і не обійтися без нього цієї весни. Причому його відтінок може варіюватися від насичених інтерпретацій фуксії до ніжної гами чайної троянди. Дизайнери схиляються до більш світлих і пастельних варіацій рожевого, які майорять молодістю і мають дуже свіжий вигляд.

Marc Jacobs весна-літо 2019

<b>Spring_Main_PinkDress</b>

Джинси з 1980-х

Пора переглядати фото супермоделей 1980-х, щоб надихнутися і на свою пару вінтажних джинсів у найкращих традиціях цього модного десятиліття. Головне звернути увагу на посадку, вона повинна бути з високою талією, і запрану фактуру.

Balmain весна-літо 2019

<b>Spring_Main_Jeans</b>

Однотонний забарвлений костюм

Чому б з настанням весни не змінити класичну сіру двійку на кольоровий однотонний костюм, тим більше, що дизайнери співають йому оди у своїх колекціях. А ті, кому дозволяє дрес-код, можуть спробувати костюм з шортами замість штанів.

Gucci весна-літо 2019

<b>SpringMain_Costume</b>

Широкі клатчі

Чим ближче до серця, тим краще – масово вирішили дизайнери цього сезону і представили у весняно-літніх колекціях широкі горизонтальні клатчі, які зручно носити в руці, і навіть близько прижимати до серця.

Givenchy весна-літо 2019

<b>SpringMain_Clutch</b>

Ботильйони "під пітона"

Зустрічати по-справжньому теплі дні бренди рекомендують у ботильонах на стійких підборах зі шкіри зі зміїним ефектом. Цей малюнок має делікатніший вигляд, ніж набридлий вже багатьом леопард.

Philosophy di Lorenzo Serafini весна-літо 2019

<b>SpringMain_PythonShoes</b>

Аксесуари з пір'ям

Сукня з пір'ям – великий тренд на червоних доріжках всіх мастей, але в реальному житті її уявити складніше. Допоможуть тут прийдуть аксесуари, прикрашені пір'ям: сумки, човники або сережки.

Valentino весна-літо 2019

<b>SpringMain_Feathery</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.