До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 чудових інстаграмних українських б’юті-засобів

Вибираємо б’юті-засоби українського виробництва, які не просто хочеться дарувати чи отримувати як подарунок, а ще й фотографувати для інстаграму. Відверто кажучи, вони зроблять честь будь-якій ванній кімнаті.

Дифузор Inro

Дифузори — це сезонний замінник парфумованим свічкам. Вони виділяють аромат і наповнюють ним простір без будь-яких додаткових маніпуляцій: досить уставити в горлечко флакона бамбукові палички. Треба підсилити інтенсивність аромату — додаємо більше паличок. Аромат відчувається дуже виразно — прибираємо.

Реклама
Дифузор, INRO
Двосторонній рушник для волосся, Mon Mou

У Mon Mou вважають, що звичка завертати рушник тюрбаном — безперечно, ефектна й фотогенічна, але все ж волоссю корисне дбайливіше поводження. Вага рушника (особливо вологого) може сягати 0,5 кг. Легкий двосторонній тюрбан Mon Mou важить усього 120 г. Спершу його треба надіти махровою бавовняною стороною всередину, а за 5 хвилин, коли волога вбереться, треба "переодягнути" тюрбан усередину шовком. Натуральний шовк полірує волосся й робить його гладким, а ще — не травмує волосся, яке у вологому стані найбільше схильне до розтягування.

Двосторонній рушник для волосся, Mon Mou
Шампунь для глибокого очищення Weightless, Natureal

Крафтове паковання, флакони з темного напівпрозорого пластику, інгредієнти, сертифіковані EcoCert, і незвичні продукти, від убтану до пілінгу, який однаково добре працює з обличчям і шкірою голови. Це головне, що треба знати про український бренд Natureal. Шампунь для глибокого очищення шкіри голови треба використовувати всім що два тижні, щоб позбавити волосся від залишків силіконів у щоденних засобах для догляду, а також від залишків засобів для укладання. Він створює відчуття свіжості на шкірі голови й робить волосся легким. До складу входять ензими граната, молочна кислота, алантоїн.

Шампунь для глибокого очищення Weightless, Natureal
Скраб Lac Sante

У період карантину скраби несподівано для всіх перейшли в категорію товарів першої потреби. Серед лаконічних б’юті-засобів Lac Sante скраб займає особливе місце: до його складу входить олія оливи й виноградних кісточок, а парфумерна композиція містить лаванду, розмарин і лимонний тарт (!). Виробник стверджує, що в разі регулярного використання скраб здатний поліпшити стан капілярів. Ми не перевіряли, не знаємо, але те, що скраб здатний поліпшити щонайменше настрій, — факт.

Скраб для тіла, Lac Sante
Зубна паста DeLaMark

Тюбик, який не захочеться ховати до шафки: кольору переливної ртуті, з дерев’яним ковпачком. Паковання, до речі, переробне, а сама паста з ароматом солодкого апельсина — органічна й годиться для дітей від 2 років. У складі немає фтору.

Органічна зубна паста DeLaMark з ароматом солодкого апельсина
Лосьйон для тіла Smart Body Cream, Sisters Aroma

Крем для тіла збагачений оліями ши й авокадо, що живлять і розгладжують шкіру. В основі лосьйону — ламелярна емульсія, що складається з ліпідів, ідентичних ліпідам шкіри. Флакон з дозатором на вигляд водночас ошатний і стриманий, а сам лосьйон пахне маракуєю, персиком і білим мускусом.

Лосьйон для тіла Smart Body Cream, Sisters Aroma
Набір для догляду за шкірою, Moon & Rune

Набір комплексного догляду Herbs для комбінованої та жирної шкіри ми, якщо чесно, вибрали лише для того, щоб продемонструвати красу не одного, а відразу кількох флаконів. Вони справді гарненькі, з дерев’яними кришками, з натуральною, екологічною та етичною косметикою. Власне виробництво бренду, лабораторія та експерти — резиденти Дніпра.

Набір комплексного догляду Herbs для комбінованої та жирної шкіри, Moon & Rune

Добір компонентів у складі косметики бренду — по-доброму правильний. У засобах із цього набору, наприклад, — екстракти центели й календули, пудра тапіоки, флавоноїди, ефірна олія чайного дерева, пребіотики, алантоїн. Але варто придивитися до всього асортименту: ековідповідальні сухі шампуні в повністю перероблюваному пакованні; мус для вмивання Cloud, креми та маски для волосся. Редакція протестувала й залишилася в захваті.

Nenuphar, Trip: Tych

Новий аромат Nenuphar нового бренду Trip: Tych — посвята карпатській водяній лілії (а флакон повторює її форму). Поповнюваний флакон з надміцного й надлегкого авіаційного алюмінію збирають і полірують вручну і роблять за тими самими технологіями, що і ювелірні вироби. Створити формулу довірили українському парфумерові Євгену Лазарчуку.

Буде помилкою думати, що в ароматі є щось комерційне. Він буквально збиває з ніг сирими, землистими нотами. Але якщо ризикнути й нанести його на шкіру, то гарно відкриються прохолодна озерна свіжість, мох, ірис і тютюн. Можна купити й звичайну парфумовану воду, і твердий парфум. Останній уміщений у підвісок-кулон, який можна носити на шиї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.