До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

18+: Ігри, в які грають люди

Сучасні секс-іграшки не поступаються за технологічністю найкращим beauty-гаджетам і допомогають набути зовсім нового досвіду.

Індустрія інтимного велнесу святкує справжній бум, і тут якраз та історія, коли карантин посприяв і виробникам, і рітейлерам, і клієнтам. Люди опинилися на самоті у своїх домівках, і сенсорну депривацію довелося чимось компенсувати. Зясувалося, що іграшки для дорослих підходять для цього ідеально.

Реклама
Ерекційне віброкільце Verge

Пристрої, які раніше допомагали продовжити ерекцію, зараз можна вважати вінтажними. Сучасні ерекційні кільця водонепроникні, вібрують у безлічі режимів, стимулюють обох партнерів, можуть керуватися зі смартфона хоч із сусідньої спальні, хоч з іншого кінця світу. Щоб додати палкості, перед одяганням кільця слід нанести на нього лубрикант на водній основі. Виробник попереджає, що максимум часу, упродовж якого можна носити кільце, 20 хвилин. Що робити в інший час? можливо, ідеї знайдуться нижче.

Вібратор для пари Chorus, We-Vibe

Задоволення не має бути егоїстичним, вважають в We-Vibe. Chorus можна підлаштовувати під власну анатомію, щоб вібрації передавалися в потрібному місці в потрібний час. У масажера сенсорне керування, а в режимі Touch-sense активуються датчики, що реагують на рухи тіла. Якщо рефлекторно стиснути в руці пульт, то вібрації стануть сильнішими.

Вібратор для пари Chorus, We-Vibe, з пультом і сенсорами, що реагують на дотик або стискання

Пульт можна довірити партнеру, а можна управляти Chorus через мобільний додаток. Іграшку можна брати з собою у ванну кімнату вона витримає глибоке занурення. Небанальний спосіб використовувати Chorus надягати на пеніс партнера, щоб вібрації відчувалися сильніше.

Безконтактний звуковий стимулятор клітора SILA ™, Lelo, тихий, водонепроникний, з 8 режимами роботи

Sila — перший у світі звуковий стимулятор клітора, — каже виробник. Нема підстав сумніватися: саме Lelo свого часу перевернули уявлення про секс-іграшки і зробили крок від старомодних реалістичних ділдо, що навівають тугу, до модних технологічних гаджетів, які якнайменше асоціювалися з гріхами і недоліками.

Безконтактний звуковий стимулятор клітора SILA™, Lelo, тихий, водонепроникний, з 8 режимами роботи

Sila обіцяє змінювати відчуття від оргазму до оргазму. Він впливає на доволі велику площу: не стикаючись з клітором, працює і вище, нижче і "за периметром". До того ж, гаджет майже безшумний.

Osé, Lora DiCarlo

Про цей гаджет ми детально розповідали тут. Власне, не ми самі. І Refinery29, і Dezeen — під враженням залишився багато хто. Нагорода за інновації в робототехніці на CES в Лас-Вегасі — це про щось та говорить. Секс-робот можна кастомізувати з урахуванням особливостей особистої анатомії. Він впливає відразу на кілька центрів задоволення, причому, поєднує вібрації, масаж і звукові хвилі.


Вібромасажер Confidence, Zalo

Давайте так: звісно, цей масажер розробляли для інтимних зон. Але що може перешкодити застосувати його в комірцевій зоні, в ділянці потилиці або скул? правильно, нічого. Ну і за призначенням, звісно, теж. Головне, не використовувати поверх кремів і олій.

Вібромасажер-"мікрофон" Confidence, Zalo, з функцією підігріву до температури тіла

Медичний силікон приємний на дотик: він імітує людську шкіру. Масажер можна нагрівати (передбачений режим нагріву), щоб ілюзія людського дотику була максимальною.

Cliona Purple, Kiiroo,

Мініатюрний, але потужний стимулятор клітора Cliona можна синхронізувати з інтерактивним контентом або іншими пристроями. Є величезна відеотека фільмів для дорослих, де рухи і дотики на екрані перетворюються на вібрації на гаджеті. Творці радять застосовувати його в поєднанні з окулярами VR.

Інтерактивний вібратор Cliona Purple, Kiiroo,з підтримкою Bluetooth і можливістю синхротизації з відео

Фото: Yuriy Yatskulich

Стиль: Natalia Tiuleneva

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.