До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий приклад: 7 модних формул вбрання для гостей на весіллі

Вас запросили на весілля, ви обрали подарунок… Тепер залишилося лише спланувати, що вдягнути. На щастя, цього літа знаменитості показують наснажливі образи, які підійдуть якраз на весілля. Так, Алекса Чанг продемонструвала сукню з графічним мальовничим принтом, Ель Фаннінг зʼявилася у маленькій чорній сукні та туфлях на підборах. Тим часом Емма Епплтон, Софія Річі та Амелія Віндзор зробили ставку на яскраві відтінки у стилі колорблок, як-от фуксія або мандариновий. Нижче ми зібрали 7 модних формул вбрання для гостей на весіллі за версією знаменитостей.

Вічний твід і жіночі аксесуари

Софія Річі знає толк у весіллях після її неймовірного святкування в Hotel du Cap-Eden-Roc на початку цього року. Пропонуємо робити акцент на сукні з твіду яскраво-помаранчевого відтінку. Додати до образу з цієї жіночної тканині можна білі туфлі, маленьку сумочку і ефектні прикраси.

Реклама

Софія Річі
Софія Річі

Маленьке чорне плаття та туфлі на підборах

За традицією на весілля не можна одягати чорне, але в 2023 році від цього правила відмовилися. Поєднання корсетної сукні в довжині міді і чорними човниками від Ель Фаннінг — елегантний вибір.

Ель Фаннінг
Ель Фаннінг

Графічні принти і класичні мюлі

Алекса Чанг знайшла ідеальний образ для весілля в англійській місцевості — сукню Loewe із принтом, натхненим серією "Жива природа" іспанського художника-сюрреаліста Маруї Малло.

Алекса Чанг
Алекса Чанг

Барвистий кафтан і практичні балетки

Весілля — це ідеальний привід нарядитися, то чому б не одягнути максісукню, прикрашену пір’ям, як у акторки Емми Епплтон із серіалу "Все, що я знаю про кохання"? У колекції Taller Marmo ви знайдете кілька яскравих варіантів. А доповнити образ можна балетками.

Емми Епплтон
Емми Епплтон

Рожевий з голови до ніг

Коли ви дотримуєтеся одного кольору замість принтів, ви дійсно можете грати з пропорціями, про що добре знає Амелія Віндзор. Нещодавно вона зробила ставку на яскраво-рожевий образ Hellessy з гігантськими рукавами, відкритим декольте та пишною спідницею.

Амелія Віндзор
Амелія Віндзор

Максималістська сукня та ефектні сережки

Австралійський бренд Alémais ідеально підходить для весілля. Єва Мендес поєднала свою мідісукню з поясом із парою гігантських ефектних сережок. Головний девіз, який ми бачимо тут: "Більше — значить краще".

Єва Мендес
Єва Мендес

Картата сукня і туфлі Мері Джейн

Картата сукня Ganni на Анні Шаффер і туфлі на плоскому ходу Мері Джейн викликають солодку ностальгію.

Анне Шаффер
Анне Шаффер

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.