До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зіркове весілля моделі Надії Феррейри та співака Марка Ентоні

Минулими вихідними відбулося зіркове весілля моделі Надії Феррейри та автора пісень Марка Ентоні. Урочистість пройшла в Маямі в музеї сучасного мистецтва PerezArt. На заході, який вже називають весіллям року, були присутні Вікторія та Девід Бекхеми, Сальма Гаєк та Лін-Мануель Міранда. Надію та Марка познайомив спільний друг на заході MaestroCaresFoundation. Вони заручилися 2022 року та після бурхливих восьми місяців планування весілля одружилися 28 січня.

Весілля моделі Надії Феррейри та автора пісень Марка Ентоні
Весілля моделі Надії Феррейри та автора пісень Марка Ентоні

Реклама

"У нас була чудова команда, яка працювала з нами над кожною деталлю", — пояснює процес планування наречена та колишня учасниця конкурсу "Міс Всесвіт". "Ми з Марком брали участь у кожному аспекті", — додає вона, зазначаючи, що пара працювала з агентством NCIBDesign, щоб втілити своє бачення в життя. У сам день весілля Надя обрала два нестандартні образи. "Їх спеціально для мене зробили GaliaLahav, — пояснює вона. — Під час нашої першої зустрічі ми обговорили, як я бачу цей особливий день, і вони подарували мені найкрасивіші ескізи, які потім були втілені в життя". Головна сукня нареченої мала прозорий корсетний ліф у формі серця та квіткову вишивку, яка каскадом спадала з об’ємної прикрашеної шовкової тюлевої спідниці до широкого шлейфу.

Перша сукня Galia Lahav
Перша сукня Galia Lahav

Сукні подружок нареченої були розроблені близькою подругою пари Вікторією Бекхем. "Марк, Девід і Вікторія давно дружать, — зазначає Надя. — Сукні були виконані в розкішному темно-синьому відтінку, і вона шила їх з такою любов’ю. Я безмежно їй вдячна". Марк був одягнений у виготовлений на замовлення костюм DiorMen, а свідки були в темно-синіх і чорних смокінгах — усі у схожих стилях, але кожен зі своєю особистою деталлю.

Весілля моделі Надії Феррейри та автора пісень Марка Ентоні
Весілля моделі Надії Феррейри та автора пісень Марка Ентоні

На початку церемонії батько нареченого Марко Феліпе Муньїс провів наречену по проходу під пісню Пітера Гебріела "TheBookofLove". Мер Маямі Френсіс Суарес, який є близьким другом Марка, вів церемонію, а отець Хорхе М дав подружжю своє благословення. "На церемонії було все, про що я мріяла, і навіть більше", — каже Надя. Після служби відбулася вечеря, в меню якої додали парагвайські страви на честь спадщини Надії; потім, після вечері, наречена переодягнулася у другу сукню GaliaLahav. Виготовлена з плетеної пряжі та шовку, разом зі сліпучою райдужною обробкою блискітами та пір’ям, ця мінісукня була ідеальним вибором для танців на всю ніч.

[GALLERYtype_gallery=scroll; id=183914;]

Текст: Alexandra Macon

Фото: AlanSilfen (vogue.com)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.