До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі образи Кріссі Тейген на святкуванні 10-ї річниці весілля

Коли Кріссі Тейген і Джон Ледженд одружувалися в 2013 році, модель вибрала вбрання за традиційними канонами весільної моди — пишну сукню-бюст'є Vera Wang з величезною спідницею з тюлю. Але минулими вихідними пара відсвяткувала 10-річний ювілей на озері Комо, поновивши свої обітниці. Під час святкування, яке продовжувалось декілька днів, Тейген вибрала протилежний стилістичний вектор і перевершила саму себе, одягнувши чотири різні сукні.

Кріссі Тейген в Georges Hobeika
Кріссі Тейген в Georges Hobeika

Реклама

На репетиційній вечері Тейген виглядала як героїня з фільму Софії Копполи "Марія-Антуанетта". Вона одягнула сріблясто-блакитну мінісукню ліванського дизайнера Жоржа Хобейка, яку поєднала з блакитними босоніжками із квадратним носом на тонких завʼязках. Сукня — з обтислим ліфом, розкльошеною, але структурованою спідницею та ефектними прикрасами — стала гарним початком святкових вихідних.

Кріссі Тейген в Georges Hobeika
Кріссі Тейген в Georges Hobeika

Кріссі Тейген в Zuhair Murad Couture
Кріссі Тейген в Zuhair Murad Couture

Пара прибула на локацію разом зі своїми чотирма дітьми — Луною, Майлзом, Есті та Реном — на човні. Святкування відбулося на віллі Піццо, де вони й одружилися. Саме завдяки цій відданості пам'ятній локації Тейген найбільше відійшла від традицій весільної моди. Замість чогось очікуваного, вона вибрала чорну мереживну сукню Zuhair Murad Couture. Прозоре вбрання завдовжки до підлоги мало гофровані плечі та зап’ястя, а також відкриту спину.

Джон Ледженд
Джон Ледженд

Кріссі Тейген і Джон Ледженд
Кріссі Тейген і Джон Ледженд

Для справжньої церемонії Тейген змінила свій сміливий мереживний образ на більш гламурну сукню, з ампірною талією та кремовим вирізом у формі серця — єдиний натяк на весільний образ серед її виходів. Сукня до підлоги була прикрашена розкішним чорним шлейфом, вкритим розетками, який пасував до її відкритих ключиць. Вона доповнила образ чорним м’яким обручем. Тим часом Джон Ледженд зробив ставку на вишуканий білий смокінг з чорними лацканами, який пасував до чорно-білого вбрання його коханої.

Кріссі Тейген і Джон Ледженд
Кріссі Тейген і Джон Ледженд

На віллі Passalacqua найближчі та найдорожчі друзі пари насолоджувалися вечіркою біля басейну. Завершила радісні вихідні Тейген в об'ємній сукні Christopher John Rogers. Вбарння з ліфом неоново-зеленого кольору і пишною спідницею лютикового жовтого було доповнене квітковим коротким комплектом Джона Ледженда, створюючи відчуття, що літо ще продовжується. Кріссі Тейген і Джон Ледженд завжди вражають: від неймовірної екскурсії власним будинком до грандіозного весілля. Ми не можемо дочекатися, щоб побачити, як вони відсвяткують своє 20-річчя.

Кріссі Тейген і Джон Ледженд
Кріссі Тейген і Джон Ледженд

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.