До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Роберт Паттінсон у новій рекламній кампанії Dior Homme Sport

Кожен герой має свою історію. Після десятиліття в ролі амбасадора Dior Homme Роберт Паттінсон готовий показати себе в новому світлі. У відео для Dior Homme Sport актор розповідає про своє життя й, зокрема, історію того, як розпочав свою кар'єру.

Реклама

Британський актор — давній друг Dior. Він був обличчям аромату Dior Homme з 2013 року. Також з’являвся у кампаніях Dior Men сезону осінь-зима 2016/2017 та весна-літо 2017 під проводом Карла Лагерфельда. Роберт Паттінсон регулярно відвідує покази Dior упродовж багатьох років, а у грудні 2021 року начитав твір Джека Керуака як саундтрек для шоу Dior Men.

Роберт Паттінсон також став обличчям колекції Dior Men весна-літо 2023. У рекламній кампанії актор позує в класичних костюмах і спортивному одязі авторства Кіма Джонса для чоловічої лінії французького бренду. Окрім того, у зніманні представили взуття Diorizon, яке наступного сезону з’явиться у двох нових моделях. Довершують образи актора сумки Hit The Road і Dior Lock.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.