До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 модні способи носити балетки цього літа

Влітку не обійтися без косметики з SPF, легкого одягу, щоб не пітніти, і правильного взуття. Сандалії — це, звичайно, надійний варіант для роботи і відпочинку, але балетки також стануть в пригоді. Їх можна поєднувати з усіма ключовими речами літнього капсульного гардероба — від топів і максіспідниць до бавовняних суконь та штанів карго. Ми б не рекомендували носити їх на пляжі (замість цього зверніть увагу на практичні Tevas або Birkenstock), але в усіх інших випадках — для денних прогулянок, літніх вечірок і навіть урочистостей, як-от весілля, — балетки ідеальні. Ми зібрали чотири модні способи носити балетки цього літа

Майка + джинси

Балетки Alaïa, прикрашені стразами, — найулюбленіше взуття streetstyle-зірок цього сезону. Краще за все ці ошатні балетки носити з базовим повсякденним одягом, наприклад, синіми джинсами і білою майкою.

Реклама

Літня блуза + шорти

Шорти-бермуди, що були надпопулярні в нульових та десятих, повернулися до списку модних трендів цього сезону. Цей зручний і практичний одяг для міських буднів має стильний вигляд не тільки в парі з костюмними жилетами та маскулінними сорочками, а ще й з романтичними літніми блузами. Додати ще більше жіночності можна за допомогою балеток.

Ошатна сукня + балетки

Мабуть, одна з найпривабливіших формул цього літа — балетки в поєднанні з ошатною сукнею. Це не тільки модне, але і зручне рішення, від якого ваші ноги не будуть втомлюватися протягом дня.

В'язані речі + ефектні прикраси

Балетки також чудово римуються з в'язаними речами. Одягайте ваш улюблений джемпер в морську смужку, коротку спідницю і балетки з білими шкарпетками.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.