До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 способів носити білий топ цього сезону

Початок нового сезону — ідеальний час для оновлення свого гардероба. Окрім придбання гостромодних речей цього літа, як-от ультракороткі шорти, "голі" сукні чи босоніжки "танга", пропонуємо повернутися до основ і додати до свого стилю нові білі топи, які є класичним елементом гардероба незалежно від пори року. Якщо ви обмірковуєте, з чим носити цю базову річ, то можемо вас порадувати, адже є безліч модних і цікавих способів вписати білі топи у ваше життя. Сьогодні ми покажемо вам 5 найкращих прикладів стилізації за версією streetstyle-інфлюенсерів.

Реклама

З ошатною спідницею

Ошатні спідниці + базовий верх — один із найгучніших трендів 2023 року, який буде не менш актуальним наступного року. Міучча Прада у своїй колекції Prada осінь-зима 2023/2024 скомбінувала елегантні та ошатні спідниці з простими светрами з круглим вирізом, а streetstyle-зірки не стали чекати осені і запропонували свої варіанти стилізації. Отже, беремо ефектну спідницю з лелітками, квітковими візерунками чи виконану з ошатних тканин і носимо з простим білим топом — це наймодніша формула цього сезону.

З сорочкою і штанами

Лаконічний білий топ — найкраща інвестиція у ваш капсульний літній гардероб, адже його можна носити як перший шар в багатошарових ансамблях, так і як монодеталь в образі. Біла футболка особливо привабливо виглядає під великою джинсовою, шкіряною чи бавовняною сорочкою. Додайте до вашого виходу широкі штани, модні кросівки й універсальну сумку середнього розміру — і ваш повсякденний образ готовий.

З джинсами карго

А як щодо того, щоб об'єднати трендові джинси із накладними кишенями з базовим елементом гардероба — білим топом. Такий хитрий прийом перенесе всю увагу саме на джинси, які є родзинкою такого виходу. За бажанням можете додати масивні прикраси.

Чорна-біла класика

Мікс білого та чорного — класичне кольорове поєднання, яке буде завжди в тренді. Якщо немає часу розмірковувати над різнокольоровими комбінаціями у складанні образу, монохром вас завжди виручить. Носіть білу футболку з чорним брючним костюмом та кросівками і не забудьте прикрасити свій стиль за допомогою аксесуарів.

З комбінезоном

Біла майка, футболка чи сорочка без рукавів — основа для модних експериментів. Так, окрім поєднань з джинсами, штанами чи спідницями, ви можете носити білий верх з комбінезонами. Подивіться на вбрання Ромі Стрейд протягом Тижня моди в Парижі — нюдовий комбінезон, біла сорочка і грубі черевики — і беріть цей модний прийом собі на замітку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.