До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Daddy Cool: бездоганний стиль Педро Паскаля

Педро Паскаль зараз у всіх на вустах. Це сталося не лише через його головну роль у гітовому серіалі HBO "Останні з нас", але й завдяки його нещодавно відкритому бездоганному почуттю стилю. 2 квітня зірка святкує день народження.

Педро Паскаль на прем’єрі 3 сезону
Педро Паскаль на прем’єрі 3 сезону "Мандалорця", 28 лютого 2023 року в Лос-Анджелесі

Реклама

Педро Паскалю ніколи не треба було аж надто старатися, щоб стати найпопулярнішим героєм інтернету. Харизматичний, активний, надзвичайно красивий, талановитий чилійсько-американський актор — саме та людина, яка здатна викликати шалений ажіотаж. Довгий час єдиною відсутньою ланкою в його успіху був хороший стиліст.

Паскаль з’являвся на публіці в усьому: від Acne Studios до Gucci, від Prada до Saint Laurent. Злет його популярності — ще один доказ того, що добре одягнений чоловік має нездорову владу. Однак неможливо проігнорувати Педро Паскаля у всій його яскравій, хаотичній та химерній красі.

Педро Паскаль на фотосесії 3 сезону серіалу
Педро Паскаль на фотосесії 3 сезону серіалу "Мандалорець", 22 лютого 2023 року в Лондоні

В мережі Паскаля найчастіше називають "татком" (англ. daddy). Відомого своїми окулярами в товстій оправі в стилі 1970-х, його іменують "злочинним" секс-символом, справді більше схожим на чийогось тата, ніж деякі з його сучасників-павичів на червоній доріжці. Але це точно не ейджизм і не образа — це обсесивне захоплення, яке збирає мільйони переглядів за гештегом #PedroPascalDaddy у тіктоці.

Педро Паскаль, 23 лютого 2023 року в Лондоні
Педро Паскаль, 23 лютого 2023 року в Лондоні

Вік актора не заважає йому досліджувати яскраві кольори та незвичайні силуети. Під час престурів Паскаль працював зі стилістами Фабіо Іммедіато та Джулі Раголією й показав широкий спектр вбрань — від сучасних поглядів на традиційні чоловічі костюми до повсякденних образів на червоній доріжці. Він одягав нарцисово-жовту шовкову сороку Gucci, кашеміровий светр в тон, розкішно загорнутий навколо його шиї. Паскаль також з’являвся в укороченому коричневому кардигані вафельного плетіння Acne Studios і червоних широких штанах. Він обирав зелений вельветовий костюм для шоу Джиммі Феллона та об’ємний сріблястий кардиган для виступу на радіостанції в Лондоні. Справжній вир моди, про який захоплено пишуть в модних виданнях і соцмережах.

Педро Паскаль на The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, 2 лютого 2023 року
Педро Паскаль на The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, 2 лютого 2023 року

Модний підйом Паскаля відбувається в той момент, коли чоловіча мода, безперечно, цікавіша за жіночу, особливо на червоних доріжках. Стилісти для зірок-жінок зазвичай інтерпретують тренди та силуети, а от чоловіки сміливо експериментують та розсувають межі звичного.

Педро Паскаль на прем’єрі серіалу HBO
Педро Паскаль на прем’єрі серіалу HBO "Останні з нас" у Лос-Анджелесі, 9 січня 2023 року

Спостерігати за всіма цими експериментами цікаво. Проте багато прихильників сучасної чоловічої моди — від Тімоті Шаламе до Гаррі Стайлза — молодші та мають традиційні модельні пропорції. Ось чому впевненість Паскаля в носінні неординарних речей так надихає. Його особистість, круті ролі та унікальний стиль швидко зробили його найцікавішою людиною сьогодення – навіть серцеїдом, якщо хочете. Він розважається з модою, насолоджується одягом та демонструє, що "татко" теж може бути стильним.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.