До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Практичні чоловічі куртки сезону осінь-зима 2022/2023

Якщо ви ще цього не зробили, то саме час підготуватися до зими й притаманних їй снігопадів, пронизливого вітру та холоду. Найкращий спосіб зберегти тепло взимку — це, звісно, правильна куртка.

Tod’s Menswear осінь-зима 2022/2023
Tod’s Menswear осінь-зима 2022/2023

Реклама

Парка

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Парка — один з найпопулярніших різновидів верхнього одягу для зимового сезону. І недарма. Сучасні парки з року в рік оновлюють відповідно до технологічних розробок, зокрема, зміцнюють пухову ізоляцію та шиють з якісних вітрозахисних тканин. У результаті ви отримуєте функціональну куртку, створену для найсуворіших умов. Така куртка найкраще поєднується з предметами робочого й повсякденного одягу: джинсами, грубими черевиками, великими шарфами тощо.

Пуховик

Moncler Genius х JW Anderson
Moncler Genius х JW Anderson

Безумовно, пуховик — це та куртка, за якою ви потягнетеся в найсуворіші зимові морози. Такі куртки можуть бути наповнені справжнім гусячим пухом або синтетичним утеплювачем і добре захищають від холоду, зберігаючи тепло вашого тіла. В колекціях сезону осінь-зима 2022/2023 ви зможете знайти безліч варіантів не лише практичних, а й стильних пуховиків. Короткі куртки чи довгі пальта, супероб’ємні чи викроєні по фігурі силуети, елегантні чи авангардні моделі — вирішувати вам.

Куртка з вощеної тканини

Maison Margiela
Maison Margiela

Куртка з вощеної тканини — королівський морський піхотинець серед курток і, мабуть, найуніверсальніший верхній одяг у цьому списку. Хороша вощена куртка захистить від стихії (до певної міри), до того ж це одне з найкласичніших пальт, яке може носити чоловік. Врешті, вощену бавовну й полотно використовували для виготовлення всепогодного спорядження впродовж сотень років. Перший бренд, який спадає на думку, коли йдеться про вощені куртки, — це, звісно, Barbour. З відродженням стилю препі класична куртка Barbour переживає щось на кшталт ренесансу, але це, зрозуміло, не єдиний варіант вощеної куртки на ринку.

Бомбер

Acne Studios
Acne Studios

Куртка-бомбер — надійна класика. Ці куртки настільки автентичні й позачасові, наскільки це можливо. З огляду на те, що їх створення мало на меті не дати пілотам змерзнути на великій висоті, вони набагато тепліші, ніж може здатися.

Флісова куртка

Patagonia
Patagonia

Не варто недооцінювати флісову куртку — вона може бути неймовірно легкою, але це не применшує її здатності відігравати роль зимового верхнього одягу. Івон Шуїнар — засновник Patagonia — вперше почав шити одяг з цієї тканини в 1970-х. Він був закоханий у поєднання довговічності, легкості, тепла та можливості простого прання флісу. До того ж флісова куртка — багатофункціональна річ: ви можете вдягти її як поверх толстовки в менш прохолодні дні, так і під іншу куртку, коли за вікном хурделиця та лютий мороз. І ще, ці куртки також до біса милі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.