До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зв'язок між поколіннями: нова колекція українського бренду Syndicate

Український streetwear бренд Syndicate представив перший осінній. В основу колекції лягла ідея про сильний зв'язок між поколіннями.

Реклама

Основна ідея колекції – стирання меж між поколіннями та руйнування такого соціального конструкта як вік. Під час роботи над дропом бренд надихався модою Східної Європи 1980-х років та вуличною культурою, яка прямо зараз "живе" в молоді. Вплив минулого покоління на формування нашого стилю і трендів набагато глибший, ніж ми думаємо, тому заслуговує на окрему повагу – саме це і хотів показати бренд.

"Я народилася і прожила більшу частину свого життя в Києві. Це старе місто, проте чи старе? Це місто має історію і водночас у цьому місті живе чиста молодість. Моїм натхненням для колекції став мій батько, який одночасно не думав і думав про свій стиль, виходячи "в люди". Він завжди має дуже охайний вигляд, носить сорочки та класичні штани, проте комфорт залишається для нього на першому місці. Його відчуття стилю лежить в основі колекції", — розповідає Іра Василевська, креативна директорка бренду Syndicate.

Обидва концепти знайшли відображення в речах колекції. Від "батьків" бренд взяв класичні силуети, які об'єдналися з сучасним кроєм та об'ємними формами від "молоді". Перший дроп колекції складається з понад 20 одиниць. Класичні штани широкого крою, які мають елементи карго штанів, подвійні сорочки та футболки з перекладами улюблених листівок з месенджерів. Листівки стали всім відомим способом комунікації між поколіннями та своєрідним їх об'єднанням.

Також в колекції використана техніка upcycle – жилетки дропу створені з вже вживаних тканин. Ідея перетворення старого в нове — це змога дати тканинами нову молодість та зробити їх поза часом та віком.

<b>Syndicate AW23</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.