Золоті підбори: знайдена ідеальна пара туфель для урочистостей та побачень

Коли ще, як не посеред літа, оновити свій гардероб універсальною парою взуття на підборах, яке підкреслюватиме по-літньому сяйливу шкіру. Ми натякаємо на золоті туфлі, які миттєво зроблять будь-який образ коштовним та заслуговують на звання обов'язкової пари у вашій колекції взуття. Оберете ви розкішні босоніжки на високих й тонких підборах чи мюлі на kitten heels, блискучий ефект гарантовано.

Photo: Instagram @ariellecharnas

Photo: Instagram @leandramcohen

Золоті туфлі на підборах не мають відлякувати прихильниць ділових образів. Навіть навпаки! Це влучний варіант швидкого зробити з офісного образу більш ошатний, для вечірнього аперитиву. Золоті підбори можна поєднати зі штанами капрі, щоб додати образові зухвалості. Ідеальними на літо стануть поєднання туфель із шовковими спідницями та сукнями, лляними та в'язаними речами.

Photo: Edward Berthelot/Getty Images

Photo: Instagram @tamumcpherson

Однак золоті туфлі не мають обмежуватися лише вишуканими образами. Поєднайте їх зі спортивними шортами або мішкуватими джинсами — і отримаєте цікавий та стильний образ.

Photo: Edward Berthelot/Getty Images

Photo: Edward Berthelot/Getty Images

Розмірковуючи над босоніжками на підборах вище 8 сантиметрів, обирайте моделі з ремінцями, які добре фіксуватимуть ногу під час ходьби. Мюлі та слінгбеки стануть окрасою образу з денімом та чорного total look.

Zara

Gianvito Rossi

Zara

Mirazzurra

Souliers Martinez

Jimmy Choo

Khaite

За матеріалами vogue.it

Популярне на VOGUE