Жилет + максіспідниця – стильне поєднання цього літа

Для тих, хто вже втомився всюди бачити шорти-боксери, цього літа з’явилася комбінація, яка здається ідеальною стилістичною парою. Формула, про яку йде мова, включає елементи, які ми вже маємо на радарі: з одного боку, жилет, трендовий одяг цього сезону, а з іншого – максіспідниця, яка є дуже універсальною. Vogue.ua розібрався, як стильно поєднувати різноманітні жилети та спідниці вже зараз.

У своєму Instagram Ельза Госк поділилися одним із образів з нової колекції свого бренду, що складається з довгого приталеного жилета та максіспідниці прямого крою. Саме поєднання звучить знайомо: так, нещодавно королева Летиція з’явилася на журналістській премії ABC у кремовому комплекті з твідовим жилетом. Це дуже цікава літня уніформа, яка запрошує пограти з елементами, які, певно, вже є у вашому гардеробі. Класичний чорно-білий ансамбль можна побачити в колекції Reformation, а смугастий комплект – у H&M.

Reformation

H&M

Хоча це може здатися досить класичною ставкою, насправді це рівняння, яке можна складати як завгодно. Цього літа модниці роблять ставку на поєднання довгого в’язаного жилета з обʼємною сорочкою в смужку та спідницею з принтом. У такому образі комбінація візерунків і кольорів є його найбільшою перевагою. Крім того, вбрання підкреслене босоніжками та шкарпетками з принтом. Ще одна схожа ідея, яку можна було побачити у вуличному стилі, — це мідіспідниця в поєднанні зі смугастою сорочкою та трикотажним жилетом з наївним малюнком. Цього разу родзинку додали білі шкарпетки з туристичними кросівками.

За матеріалами vogue.es.

Популярне на VOGUE