До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші трикотажні жилети для періоду міжсезоння

Якби період міжсезоння можна було відобразити однією річчю, то, ймовірно, це був би трикотажний жилет. Завдяки затишному і теплому плетінню він зігріє вас у прохолодну погоду і доповнить будь-який образ — від романтичного до спортивного. Трикотажний жилет — це відповідь, яку ми так довго чекали на актуальне запитання: "З чого мені почати формувати гардероб, коли закінчується літо?" Простий і універсальний елемент стилю, який може покращити будь-який образ незалежно від нагоди. Ми зібрали 4 модні стилізації трикотажних жилетів цієї осені.

Molly Goddard
Molly Goddard

Реклама

Класична форма

Жилет з високим горлом або варіант з V-подібним вирізом — найкласичніші моделі, найуніверсальніші в повсякденному гардеробі. Поєднуйте обʼємний жилет із сорочкою, як запропонували Ferrari у своїй осінній колекції, або носіть його на голе тіло разом зі штанами чи спідницями за прикладом Louis Vuitton. Щоб додати сміливіші нотки до вбрання, комбінуйте жилет з високими рукавичками, як показали Anteprima.

Anterprima
Anterprima

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Ferrari
Ferrari

Романтична модель

Сезон осінь-зима 2023/2024 пропонує і більш романтичні версії, прикрашені ажурним плетінням у техниці макраме. В колекції Brunello Cucinelli ми бачили вʼязаний жилет, на якому читалися зображення ніжних квітів, вдало вдягнений поверх прозорої блузи, а Marco Rambaldi показали лавандову асиметричну версію із серцями.

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli

Marco Rambaldi
Marco Rambaldi

Спортивна модель

Спортивний одяг у повсякденному житті здається найпривабливішим трендом 2023 року, адже він є комфортним і практичним рішенням протягом дня. Тепер ця тенденція дісталася і трикотажних жилетів. Так, Cormio показали укорочену модель у поєднанні зі шкарпетками та бутсами, а Anteprima запропонували довгу версію з високим горлом на блискавці.

Anterprima
Anterprima

Cormio
Cormio

Зухвала модель

Марко Де Вінченцо, креативний директор модного Дому Etro, переосмислив жилет в новому сезону різними способами, додавши ультраглибокі вирізи і ґудзики, або запропонувавши трикотажні версії, які нагадують топи. Тим часом у колекції Marni ми бачили жилет у грайливий гороховий принт, який марка запропонувала носити як сукню. Це ще один доказ того, що кожен елемент гардероба може постійно знаходити нові способи інтерпретації.

Etro
Etro

Marni
Marni

Etro
Etro

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.