Streetstyle: наймодніший верхній одяг цього сезону

Верхній одяг є наріжним каменем будь-якого гардероба: один дизайн, який чудово пасує і добре утеплює, допоможе прожити осінь і зиму, а також прийде на допомогу у прохолодні весняні місяці. Цього сезону варто поекспериментувати з декількома силуетами, перш ніж ухвалити рішення чи то пуховик, бомбер, шкіряна куртка, чи скульптурне довге пальто. Шкіряні бомбери з’явилися в колекціях Balenciaga та Loewe, тоді як Alaïa представили скульптурні інтерпретації класичного чорного пальта, а Ferragamo показали моделі з вовни та кашеміру. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць та зʼясував, який верхній одяг буде найпопулярнішим у сезоні осінь-зима 2024/2025.

Елегантне вовняне пальто

Неможливо уявити осінньо-зимовий гардероб без пальт. Цього сезону і дизайнери, і модниці радять робити ставку на моделі типових для такого періоду кольорів: винний, оливковий або темно-синій.

Яскравий пуховик

Коли стає холодніше, у світло софітів виходять пуховики, готові до панування до кінця зими. Варто зробити вибір у бік моделей яскравих відтінків з лакованим покриттям. Носіть їх зі шкіряними штанами або довгими спідницями.

Пальто-шарф

Пальто, що вирізняється додатковим шарфом, зʼявилося на ринку в листопаді 2021 року. Три роки по тому цей верхній одяг досі має шанувальників у всьому світі. Це і не дивно, адже такі пальта є справжнім синонімом універсальності та практичності.

Шкіряна куртка

Ще один беззаперечний фаворит модниць цього сезону — шкіряна куртка. Мінімалістична, без додаткового декорування або трендова, прикрашена торочками в стилі Western, — вибір за вами.

Бомбер

Куртки-бомбери, більш притаманні весняному гардеробу, цієї осені мають усі шанси стати лідерами серед верхнього одягу. Поєднуйте бомбер з асиметричною спідницею, улюбленими джинсами чи шортами-бермудами.

Утилітарна куртка

Куртка в утилітарному стилі з великими кишенями — практичний вибір на щодень. Вільний крій та притаманні деталі гармонійно компенсуватимуть офіційність образу, тож носити такий верхній одяг можна навіть з костюмом-двійкою.

Класичне чорне пальто

Чорне пальто — справжня класика осінньо-зимового гардероба. Цей верхній одяг пасуватиме до будь-яких речей: від офіційних жакета та штанів до більш розслаблених джинсів та лонгслівів або джемперів.

За матеріалами Vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE