Polka dot, вертикальна смужка, бандана: 6 принтів, які треба встигнути вдягнути цього літа

Кожен сезон має свій знаковий принт. Як-от восени ми частіше вдягаємо пальта в клітинку, а навесні смугасті светри. Літо є найбагатшим сезоном на принти, які можна постійно змінювати та комбінувати. Ось 6 принтів, від флористичних до анімалістичних, які варто вдягнути цього літа.

Клітинка

Симетрична дрібна клітинка, типово французький принт, повернувся до нас з 1930-х років, щоб цього літа осяяти собою наші образи. Цього літа вдягаємо картаті топи та сукні. Можна повторити за Ельзою Госк, яка стилізувала червоний картатий кроп-топ з довгими рукавами з прямими блакитними джинсами та кепкою.

Instagram @elsahosk

MSGM

Acne Studios

Квіткові мотиви

Квітковий принт завжди має почесне місце в літньому гардеробі. Цього сезону найстильнішими вважаються максі квіти та флористичні мотиви у рожевих, жовтих та блакитних відтінках – головних кольорах літа 2024. Різновид квітів не є важливим, адже влучний вигляд мають як класичні ромашки чи троянди, так і екзотичні рослини з тропіків. Найбільш популярним одягом з флористичним принтом цього літа є сукні.

Instagram @kellyrutherford

The Andamane

Rodarte

Вертикальна смужка

Смужка є класичним принтом, який нині має сучасний дизайн, а речі з ним часто стають улюбленими. Літнім варіантом смужки є її вертикальна варіація, яка має ідеальний вигляд на сукнях-сорочках та спідницях. Класичний блакитний колір смужки є найгарнішим.

Instagram @sofiagrainge

Bottega Veneta

Marni

Polka dot

Сьогодні ми завдячуємо поверненню культового принту polka dot Miu Miu, чий одяг передає незмінний шарм та ретро-гламур улюбленого всіма горошку. Шовкові блузи, спідниці та атласні сукні з цим принтом мають поповнити гардероб цього літа.

Instagram @mariegaguech

Miu Miu

Saint Laurent

Леопард

Що й казати, цього року леопардовий принт – сміливий, витончений та сексуальний – є найпопулярнішим принтом. Маєте ви леопардову сукню чи обираєте аксесуари з цим анімалістичним малюнком, ваш образ матиме вишукану нотку у будь-якому разі.

Getty Images

Ganni

Gianvito Rossi

Принт бандана

Спочатку бандана з'явилася у XVIII столітті, як практичний аксесуар, який носили ковбої та працівники. Потім бандана стала символом руху хіпі, а у 1990-х роках її почали вдягати представники хіп-хопу. У 2024 році бандану носять замість футболок, пов'язують на шиї, а ще – обирають сорочки та сукні з притаманним банданам етнічним принтом. Здається, це найбільш неочевидний принт цього літа, який точно заслуговує на увагу.

Instagram @maluettt

Miu Miu

Balmain

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE