Не така як всі: чому спідниця карго — найпривабливіша річ сезону осінь-зима 2024/2025

Мілітарний стиль активно наслідується у повсякденних гардеробах. Головною ознакою одягу карго є великі зовнішні кишені, які також можуть бути оздобленими масивними металевими елементами. Цієї осені варто звернути увагу на цей стиль та його героїню — спідницю карго, яка збирається стати однією з головних речей у ваших образах.

Getty Images

У сучасній моді мілітарі-стиль не передбачає брутальність та обов'язкову спортивну естетику. Це демонструє один із найяскравіших стритстайл-виходів Тижня моди в Нью-Йорку — образ із помаранчевою максіспідницею карго помітили всі. Якщо ж ви обираєте класичну репрезентацію мілітарної спідниці, модель максі відтінку хакі з двома кишенями на талії та ременем стане гарним референсом. Стилізуйте її з білою сорочкою чи вишуканою блузою — вийде образ для офісу або ділової зустрічі.

Getty Images

Без уваги не залишаємо й розслаблений стиль. Мідіспідниця карго із салатовими слінгбеками та кроптопом нагадує про спортивний шик. Щоб витримати осінню прохолоду, доповніть образ бомбером. Джинсова спідниця карго також є гарним варіантом — вона може бути в естетиці 2000-х, чим подобається нам іще більше.

Getty Images

Getty Images

Варіант, який балансує на межі класичного та спортивного стилів, — максіспідниця карго з плащової тканини із затяжками. Прямий силует, що нагадує спідницю-колону, нині на піку популярності. Можливість "гратися" з об'ємом спідниці — приваблива опція. Взуйте до спідниці байкерські чоботи та вирушайте хизуватися модним образом.

Getty Images

Більше спідниць карго нижче:

Acne Studios
Blumarine
Chloé
Sacai
Liu Jo
Levete Room
JW Anderson

Популярне на VOGUE