Made in Ukraine: найкращі топи цього літа

Топи – найкраща інвестиція у літній період, адже з ними можна скласти десятки стильних образів. Ви можете носити іх як з лляними штанами і шовковими спідницями, так і з джинсами та шортами. Цього сезону українські дизайнери пропонують вибирати лаконічні топи-бандо, варіанти з романтичними шлярками, майки-алкоголічки, натхненні естетикою 1990-х років, вишукані моделі з делікатного мережива, спокусливі корсети та топи, вʼязані гачком. Vogue.ua зібрав найкращі топи цього літа в колекціях made in Ukraine.

Bobkova

Початок нового сезону – саме той час, коли варто подумати про складання літньої капсули. Окрім білих футболок, квіткових суконь і розслаблених легких костюмів, ще варто додати до вашого стилю топи. В колекції Bobkova ви знайдете прозорий ажурний бралет, який можна комбінувати зі штанами і жакетами або вдягати в парі з маскуліною сорочкою замість білизни. Тим часом Jul запропонували базові білі і чорні майки з написами "Янгол", "Крихітка", "Лебідка", а COOSH зробили ставку на білий топ-галтер з контрастним чорним обрамленням, що є одним з модних трендів цього літа.

JUL

CULTNAKED

Anna October

Лейтмотивами нової колекції Eternity бренду The Coat by Katya Silchenko стали елегантність, жіночність і ніжність. Так, в лінійці окрім елегантних трикотажних суконь, довгих спідниць і жакетів з квітами зʼявились делікатні топи з романтичними шлярками. Тему ніжності і жіночності розкрили також Marsego, запропонував бралети з великими квітами, а INLYLAND показали ажурні білі топи-кроше з візерунками троянд.

The Coat by Katya Silchenko

Marsego

Стильні топи-бандо, які особливо полюбляли зірки в 1970-х роках, в новому сезоні показали Anna October – в колекції бренду зʼявився атласний молочний топ зі зборками. Тим часом, A.M.G показали корсет в дрібну смужку, який буде чудовою альтернативою костюмному жилету. Більше актуальних топів в колекціях українських брендів дивіться в нашій добірці.

COOSH

INLYLAND

A.M.G

Популярне на VOGUE