До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поза часом: нова колекція The Coat by Katya Silchenko

"Неважливо, в якій точці світу ви перебуваєте: Нью-Йорк, Париж, Київ, Мілан чи Канкун, у цьому дропі ви можете бути впевнені, що ваш образ буде актуальним та доречним у будь-якій ситуації та залишатиметься поза часом", — з такими думками дизайнерка Катя Сільченко створювала нову колекцію Eternity, лейтмотивами якої стали елегантність, жіночність і ніжність. На практиці ці відчуття передані за допомогою надлегких тканин, фемінних силуетів, кропіткої ручної роботи та об'ємних елементів декору на кшталт прикрас у вигляді квітів.

Реклама

Eternity Drop
Eternity Drop

Eternity Drop
Eternity Drop

Eternity Drop
Eternity Drop

"Кожна річ цієї лімітованої колекції натхненна ніжністю і глибиною поезії, яка дійсно вічна, так само як найщиріші почуття, як любов до прекрасного. Ми знаємо, як деякі вбрання стають легендарними, незабутніми. З Eternity drop ви можете створити образ, що стане запорукою стилю та буде вдалою інвестицією у ваш гардероб", — підсумовує Катя Сільченко.

Eternity Drop
Eternity Drop

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.