Бордовий — головний колір сезону осінь-зима 2024/2025

Mugler

Цієї осені бордовий колір пофарбує не лише сумки, але й одяг. Светри, тренчі, штани, жилети, шкарпетки: будь-який елемент гардероба, який тільки можна собі уявити, незабаром забарвить вулиці насиченим і позачасовим відтінком, який дизайнери та модниці вже встигли назвати головний кольором сезону осінь-зима 2024/2025.

Однотонні вбрання "засяяли" з новою силою. Під час Тижня моди в Копенгагені, що нещодавно завершився, streetstyle-зірки показали це у всій красі. Мідісукня або мінішорти можуть стати гарною відправною точкою для створення неперевершеного образу, а гра з текстурами (як-от кроше, вельвет чи оксамит) або рельєфом — це спосіб прикрасити одяг майже ідентичних тонів. До того ж яке вбрання є простішим і гламурнішим, ніж бордовий total look?

Гості данської столиці чітко дали зрозуміти, що в сезоні осінь-зима 2024/2025 бордовий колір буде головним — і подіуми схвалили це. Hermès, Ferragamo, Duran Lantink і Mugler — деякі з брендів, які приєдналися до цієї незаперечної тенденції.

Mugler

Hermes

Осінньо-зимові колекції Hermès і Mugler — це відданість шкірі та грі текстур. Нові лінійки двох брендів наповнені пальтами з хутряними комірами, приталеними жакетами, шкіряними легінсами в рубчик і, звісно, міні, міді та асиметричними сукнями.

Ferragamo

З іншого боку, і Ferragamo, і Duran Lantink також зосередили увагу на монохромних образах. Бордовий колір Ferragamo, запропонований Максиміліаном Девісом, креативним директором італійського бренду, постав у всій красі в чудовій сукні з шовкового атласу та в ефектній моделі з темно-бордових шкіряних вставок, що створювали ефект trompe-l’oeil. М’який трикотажний одяг Duran Lantink, що збільшував плечі, як у вовняній сукні, так і жакеті, став вишенькою на торті. Без сумніву, бордовий колір стане кращим союзником у прийдешньому сезоні.

Duran Lantink

За матеріалами vogue.es.

Популярне на VOGUE