3 монохромні образи для найстильнішої осені 2024

Найприємніше в моді те, що тренди на кольори, силуети та текстури плавно перетікають із сезону в сезон, лише трохи підлаштовуючись під погодні зміни. Розглянувши головні кольори та модні тенденції сезону осінь-зима 2024/2025, vogue.ua погортав актуальні колекції й надихнувся декількома трендами майбутньої весни, які вже зараз можна скласти у стильні монохромні осінні образи. Розповідаємо, до яких однотонних стилізацій варто вже адаптувати свій гардероб, аби випередити тенденції й бути найстильнішими просто зараз.

Молочний білий

Чистий та затишний відтінок, який не засліплює, а тільки приваблює м'якістю. Найбажанішими в молочно-білому відтінку є кардигани та светри, які створюють плюшеві та тендітні образи. Гарний вигляд з таким верхом мають бежеві джинси та сірі аксесуари.

Aiayu весна-літо 2025. Photo: Launchmetrics

Munthe весна-літо 2025. Photo: Launchmetrics

Благородний сірий

Сірий буває різний, а від правильно підібраного відтінку залежатиме враження, яке ви справлятимете на ваше оточення. Також хитрість у виборі сірого одягу ховається у фасоні — аби мати вишуканий та стильний вигляд, обирайте штани, футболки та сорочки структурного силуету. Так, гарним буде і мінімалістичний світло-сірий образ, і глибше прочитання сірого в комплекті з вкороченого тренча та вільних штанів.

Remain весна-літо 2025. Photo: Launchmetrics

Stein весна-літо 2025. Photo: Launchmetrics

Шоколадний коричневий

Найапетитніший відтінок сезону найкраще втілюється у шкірі, нагадуючи глянцеву шоколадну цукерку. Натомість коричневий із карамельною забарвленістю найкраще пасує для початку осені й має привернути увагу, якщо ви обираєте собі плащ. Поєднуйте його із сітчастими балетками.

Hundred весна-літо 2025. Photo: Launchmetrics

Lovechild весна-літо 2025. Photo: Launchmetrics

Популярне на VOGUE