До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

5 головних кольорів сезону осінь-зима 2024/2025

Палітра кольорів може багато розповісти про загальний настрій сезону, і хоча коричневі, темно-сині та чорні завжди залишатимуться головними нейтральними осінніми кольорами, осінь-зима 2024/2025 додає декілька несподіваних відтінків. Від сонячно-жовтого до світло-блакитного: vogue.ua зібрав 5 ключових кольорових трендів сезону осінь-зима 2024/2025.

Хакі

Gucci
Gucci

Реклама

Saint Laurent
Saint Laurent

Chloe
Chloe

Burberry, Ferragamo, Gucci та Bottega Veneta зробили насичений землистий відтінок зеленого хакі головною зіркою своїх колекцій. Хакі може асоціюватися з універсальними куртками та штанами карго, однак цієї осені він більш піднесений і вишуканий — та пофарбував бушлати й шовкові сукні у відтінки оливи, моху та глибокого хакі.

Рожевий

Chanel
Chanel

Prada
Prada

Chloe
Chloe

Рожевий — не той колір, що зазвичай асоціюється із холодними місяцями, однак це відтінок, який явно припав до душі дизайнерам прийдешнього сезону. Замість відтінків у стилі Barbiecore ми побачили більш м’які, приглушені рожеві тони у Chloé, Prada та Chanel. Бренди стилізували рожевий у стильних total look із сукнею чи костюмом або робили його яскравим акцентом серед речей нейтральних кольорів — зі штанами, сорочкою чи пальтом.

Сірий

Del Core
Del Core

Carven
Carven

Bevza
Bevza

Що стосується нейтральних кольорів, то сірий домінував у всіх колекціях, починаючи від світлих і закінчуючи похмурими шиферними відтінками. Carven, Del Core та Bevza — лише деякі з брендів, які відстоювали сірий total look. Сірий масивний в’язаний одяг і об’ємні фасони стали ключовими елементами цієї естетики.

Жовтий

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Jacquemus
Jacquemus

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Жовтий був ключовим трендом сезону осінь-зима 2023/2024, і, попри те, що традиційно вважається літнім відтінком, він буде популярним і надалі — восени та взимку. У Prada трикотаж з короткими рукавами кольору календули поєднувався із сірою спідницею, а Victoria Beckham, Jacquemus і Bottega Veneta показали більш ніжні маслянисті відтінки. Одні з ключових предметів колекцій — квадратний жакет гірчично-жовтого кольору від Bottega Veneta, пальто з подовженим кроєм від Gucci та шифонова мінісукня від Victoria Beckham.

Блакитний

Jacquemus
Jacquemus

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Chloe
Chloe

Синій завжди домінує в осінньо-зимових колекціях, однак замість темно-синього чи королівського синього цього сезону до суміші додано кілька світліших відтінків, як-от небесно-блакитний і кобальтовий. У своєму звіті про тенденції Pantone виділив два конкретні відтінки синього — "зірково-блакитний" і Wave Ride, "тропічний блакитний океан, який надихає наше бажання втекти". Bottega Veneta представили ефектне пальто-кокон яскравого небесно-блакитного відтінку, а Miu Miu — спідниці та сорочки кобальтового кольору.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.