6 головних шортів цього літа, які залишаться з нами й наступного року

Цього літа актуальні різні моделі шортів. Наймоднішими варіантами стали бермуди, довгі джинсові та спортивні шорти, які складають гармонійні образи з сорочками та майками, босоніжками та кросівками. Оскільки настільки гучні модні тенденції зазвичай надовго залишаються в гардеробі, пропонуємо згадати, які шорти сформували наше літо 2024 і з великою ймовірністю будуть модними наступного літа теж.

Джорти

Довгі джинсові шорти, тепер відомі як джорти, — на піку тенденцій цього літа. Перш ніж обрати свою ідеальну пару, радимо спробувати "джорти" різної довжини та посадки.

Daniel Zuchnik/Getty Images

SLVRLAKE

Citizens of Humanity

Спортивні шорти

Спортивні шорти існують не тільки для занять у спортзалі чи вихідних на природі. Вишуканіші моделі від Prada чи adidas ідеально пасують для повсякденних образів.

Edward Berthelot/Getty Images

adidas

Prada

Короткі шорти

Якщо ви любите мініспідниці, то не пропустіть і короткі шорти (або дуже короткі). Обов'язково візьміть їх із собою у відпустку.

Getty Images

Varley

ME+EM

Шорти з принтом

Хоча класичні однотонні шорти є безумовною базою, моделі з принтами теж заслуговують місця в гардеробі. Поєднуйте яскраві шорти з білою майкою чи футболкою, щоб вся увага діставалася низу.

Gucci

Tory Burch

Костюмні шорти

Такі шорти є найкращим офісним одягом у спекотне літо. Жакет або жилет в тон складуть з ними гарний дует.

Edward Berthelot/Getty Images

Maje

Toteme

Шорти в комплекті

Вдягати сорочку із шортами в тон є дуже стильним модним трюком. Головне — обирати прості фасони, у яких зручно, наче в піжамі.

Edward Berthelot/Getty Images

Whistles

Whistles

За матеріалами vogue.es

Популярне на VOGUE