Pets Charity Awards: у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся благодійний захід на підтримку Happy Paw

Fairmont Grand Hotel Kyiv та благодійний фонд Happy Paw об’єдналися задля допомоги безпритульним тваринам на благодійному заході Pets Charity Awards. Захід відбувся на честь Міжнародного дня безпритульних тварин 17 серпня.

Благодійний захід став яскравою подією, зібравши чотирилапих друзів, їхніх власників та гостей, щоб привернути увагу до проблеми тварин-безхатченків та зібрати кошти на їхню підтримку. Як зазначила ведуча заходу Кароліна Ашіон (якій асистував її улюбленець — боксер Філ), ставлення до тварин є відображенням нашої людяності та відповідальності перед світом, а цитата Махатми Ганді про те, що "велич і моральний прогрес нації можна виміряти тим, як вона ставиться до своїх тварин", як ніколи актуальна сьогодні.

Кароліна Ашион

На Pets Charity було оголошено про нову ініціативу Fairmont Grand Hotel Kyiv: відтепер готель передаватиме кошти, зібрані за pet charge (плата за проживання з домашнім улюбленцем), безпосередньо до фонду Happy Paw. Отже, кожен гість, який подорожує з домашнім улюбленцем, автоматично долучатиметься до підтримки безпритульних тварин.

Наталія Стрільчук

На події також були присутні зіркові гості разом зі своїми "хвостиками", які стали справжніми героями дня. Чотирилапі, які зупинялись зі своїми власниками в Fairmont Grand Hotel Kyiv, отримали іменні відзнаки від готелю, а також подарунки від партнерів заходу — лежаки та миски від компанії Harley & Cho, а також іграшки та амуніцію від COLLAR Company.

Діана Глостер

Окрім того, усі гості мали можливість придбати спеціальні аксесуари для своїх кудлатих підопічних та насолодитися спеціальними коктейлями, кошти від яких також були передані фонду Happy Paw.

Захід відвідали Олексій Суханов, Анастасія Жолинська, Наталія Стрільчук, Антон Поліщук, Діана Глостер, Таміла Немченко, Костянтин Худов, Олена Іванова, Софія Величко, Влад Волошин та інші.

Олексій Суханов
Олександр Пінчук та Антон Поліщук
Олексій Прищепа
Микола Устименко
Анастасія Жолинська з донькою
Влад Волошин з родиною
Таміла Немченко
Олена Іванова
Еліна Баліоз
Руслан Гамурар
Анастасія Аболєшева
Марина Арістова

Популярне на VOGUE