Найкращі серіали 2024 року: головні претенденти на премію "Еммі"

Оголошено номінантів на 76-ту церемонію вручення премії "Еммі". Цьогоріч конкуренція серед телесеріалів, акторів та творчих команд обіцяє бути запеклою.

"Ведмідь" (The Bear)

З кожним роком нові серіали дедалі більше вражають своїми масштабами, креативністю та видатними акторськими складами. Церемонія "Еммі" вже на порозі, і настав час ознайомитися з номінантами, які стали справжніми героями екранів. Цьогорічні претенденти демонструють не лише талант, а й неабияку майстерність, що знову і знову підкорює глядачів у всьому світі. Серед номінантів – як вже відомі улюбленці публіки, так і нові імена, що швидко здобули популярність завдяки своїм унікальним ролям.

Премія "Еммі" традиційно відзначає найкращих у галузі телебачення, і цього року конкуренція обіцяє бути особливо гострою. Драми, комедії, документальні фільми та реаліті-шоу – кожна категорія зібрала найяскравіші проєкти, які стали культурними феноменами. Хто ж отримає омріяну статуетку? Пропонуємо ознайомитися зі списком головних номінантів і дізнатися, хто ж буде в центрі уваги на цьогорічній церемонії, яка відбудеться 15 вересня.

Найкращий драматичний серіал

Найкращий комедійний серіал

Найкращий мінісеріал

Найкращий актор у драматичному серіалі

Найкраща акторка драматичного серіалу

Найкращий актор другого плану в драматичного серіалу

Найкраща акторка другого плану в драматичного серіалу

Найкраща акторка у комедійному серіалі

Найкращий актор у комедійному серіалі

Найкращий актор у мінісеріалі:

Найкраща акторка у мінісеріалі:

З повним списком номінантів можна ознайомитися на сайті Emmy Awards.

Популярне на VOGUE