КУПИТИ КВИТКИ

Який верхній одяг придбати цього сезону

Chloe

Майже з математичною точністю, багатошаровість гарантує успіх, коли справа стосується осінньо-зимової моди. Різноманітні поєднання текстур, силуетів і тканин, які створюють контрастні образи не могли б існувати без пальт. Цього року дизайнери представляють безліч можливостей для експериментів: від класичних тренчів та кейпів до оновлених хутряних та пухових моделей. Vogue.ua зібрав великий гід трендовим верхнім одягом сезону осінь-зима 2024/2025.

"Мегапухкий" пуховик

Jil Sander
Jil Sander

Реклама.

Schiaparelli
Schiaparelli

Максимально обʼємні пуховики займають додатковий простір, щоб відрізнятися від традиційних моделей. Таким чином вони набувають більшого розміру, створюючи "дутий" вигляд, який можна побачити в колекціях Jil Sander, Vaquera, Schiaparelli та Rick Owens. Проте всім їм вдається зберегти жіночу сутність, яка підкреслює талію, використовуючи ремені або вкорочуючи пуховики, створюючи версії кроп.

Тренч

Dior
Dior

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Acne Studios
Acne Studios

Минулої осені його вже оголосили одним із зіркових предметів одягу сезону, і цього року тренч знову на першому місці. Стриманий та елегантний, він зберігає свою звичну форму, згідно з колекціями The Row та Dior. Якщо на попередньому етапі ми бачили його в ризикованих варіаціях, з блакитного деніму та навіть з вініловою обробкою, то цього разу головними героями стануть бежевий і чорний.

Кейп

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Chloe
Chloe

Chanel
Chanel

Цей історичний одяг, вічний і практичний, проник у колекції Chanel та Chloé, щоб огортати нейтральні сукні, таким чином позиціонуючи себе як абсолютного головного героя. Безсумнівно, це буде улюблений варіант знаменитостей для елегантних зимових образів.

Усі відтінки зеленого

Burberry
Burberry

Gucci
Gucci

Balmain
Balmain

Червоний дає дорогу зеленому, який уже пофарбував собою верхній одяг Gucci, Burberry та Balmain. З вільною інтерпретацією тону кожним із модних будинків, він переходить від смарагдового до м’ятного чи оливкового.

Тваринний принт

Isabel Marant
Isabel Marant

Jacquemus
Jacquemus

Найбільш вірусний тренд сезону весна-літо 2024 трансформується, щоб дати місце пальтам, які імітують шкіру тварин. У ньому співіснують максималістські версії разом із тонкими мотивами, які відсувають його на підкладку, як у Isabel Marant. Серед інших можливостей – принт крокодила або зебри від Jacquemus.

Хутро

Saint Laurent
Saint Laurent

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Giorgio Armani
Giorgio Armani

Квінтесенція зимових пальт стає одним із фаворитів зірок вуличного стилю. Тепла та мʼяка фактура знову використовується цієї зими у всіх кольорах і формах. Надихнутися можна колекціями Giorgio Armani, Saint Laurent та Dries Van Noten.

Картатий принт

Chloe
Chloe

Rabanne
Rabanne

Schiaparelli
Schiaparelli

Шотландська карта знову стане синонімом сезону осінь-зима 2024/2025, відразу увійшовши в тренди завдяки тартану. Цей історичний і позачасовий принт Rabanne ввели в образ у стилі преппі, а Versace зіграли ва-банк та показали панк-сторону цього візерунку із зіткненням червоних і чорних тонів.

За матеріалами Vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.