КУПИТИ КВИТКИ

Коричневе пальто — найкраща альтернатива класичному чорному цього сезону

Коричневе пальто, головний герой вуличного стилю останніх Тижнів моди, зарекомендувало себе як невід’ємний предмет гардероба модниць. Коричневий у всіх його відтінках, від шоколадного до кавового, офіційно став наймоднішим кольором сезону осінь-зима 2024/2025. Цей верхній одяг зʼявився в колекції Miu Miu у строгій версії, довжиною до коліна та з двобортною застібкою, тоді як Jil Sander зосередилися на великому комірі bon ton, на який можна приколоти дорогоцінні брошки. Цей верхній одяг також ідеально пасує для створення найелегантніших осінніх образів.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама.

Jil Sander
Jil Sander

Вибір довжини є основоположним для кінцевого результату: довжина міді або до коліна є ключовою для ефектного образу на щодень, тоді як коротке пальто є більш спортивним залежно від поєднань. Цього сезону на модній сцені домінуватимуть бушлати, тобто моделі, натхнені морським світом, але на додаток до класичного темно-синього та чорного ми будемо носити кольорові версії, наприклад шоколадного відтінку, як у колекції Rokh.

Rokh
Rokh

2024 рік — час монохромних образів у будь-яких відтінках. Якщо ви не готові піддатися таким яскравим кольорам, як рожевий, зелений, помаранчевий або фіолетовий, наша порада — почати з "перехідних" відтінків, як-от коричневий. Як підказують streetstyle-зірки, варто пограти з текстурами та матеріалами, створивши цікаве вбрання, яке зосереджується на шарах. Шкіра та вовна, шовк та бавовна — суміш для простого, але ефектного образу.

Але класична елегантність коричневого пальта також спонукає до сміливого вибору. Наприклад, додавання аксесуарів яскравих кольорів може зробити фінальний образ ще цікавішим. Цей колір не тільки чудово поєднується з білим для ефекту "шоколад з вершками", а також знаходить баланс з бордовим, помаранчевим або салатовим.

Ami Paris
Ami Paris

JW Anderson
JW Anderson

LouLou Studio
LouLou Studio

Max Mara
Max Mara

За матеріалами Vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.