До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які тренди з 2022 року ми візьмемо у 2023

Bottega Veneta

Ось і завершився 2022 рік, а разом з ним йдуть багато модних тенденцій, надаючи місце новим. Однак не всі речі потрібно списувати з рахунків, деякі тренди будуть такими ж актуальними та затребуваними у 2023 році. Які саме, читайте в нашому матеріалі.

Штани карго

Штани карго, які у 2022 році були всюди, у новому 2023 році будуть не менш актуальними. Вперше ці утилітарні штани з'явилися наприкінці 1930-х років – тоді їх носила британська армія. Пройшло вже майже 100 років, а ця модель, як і раніше, виглядає свіжо і стильно. У 2023 році вибирайте не тільки безформні штани з низькою посадкою та великою кількістю накладних кишень, а й більш елегантні версії, виконані з шовку та органзи у кольорах, що виходять за рамки хакі та оливкової.

Реклама

Diesel
Diesel

Fendi
Fendi

LaQuan Smith
LaQuan Smith

Полупрозорі фактури

Пікантні прозорі фактури вже не перший сезон розбурхують фантазію дизайнерів. Бренди натякають, що хочуть бачити більше оголеного тіла не лише на червоних доріжках, а й у повсякденному житті. Так, шифон, шовк, мереживо, напівпрозорий трикотаж та інші тонкі тканини стануть модним трендом 2023 року. Придивіться до спідничного "голого" костюма Miu MIu, яке марка пропонує надягати поверх мікро-шортів і бралета, силуетної сукні Saint Laurent або напівпрозорої чорної блузи Chanel.

Miu Miu
Miu Miu

Chanel
Chanel

Saint Laurent
Saint Laurent

Total-денім

Денім – один із найгучніших трендів 2023 року, причому чим більше його буде у вашому образі, тим краще. Це може бути універсальне поєднання короткого топу та широких джинсів, як у Etro, "канадський смокінг", що складається з джинсів, топу та тренчу, як у Chloe, або провокаційний образ з ультразаниженою талією Alexander McQueen, який відсилає до його фірмових "штанів-бамстерців" 1990-х років.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Etro
Etro

Chloe
Chloe

Вирізи

Одяг з фігурними вирізами, що оголюють ділянки тіла, ми носитимемо і в 2023 році. Тому якщо у вас лежить сексуальна сукня з вирізами на талії, яку ви не встигли надіти в 2022 році, не поспішайте списувати її з рахунків. Воно буде не менш актуальна в новому році, про це свідчать колекції брендів Valentino, Rokh, Michael Kors Collection.

Rokh
Rokh

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Valentino
Valentino

Картата сорочка

У 2023 потрібно обов'язково захопити з собою фланелеву картату сорочку. Так, саме ту, яка відсилає до естетики стилю гранж та рок-концертам. Знайти відповідний варіант можна в колекції Bottega Veneta, де Матьє Блазі одягнув Кейт Мосс у синю картату сорочку, білу майку та джинси з низькою посадкою – цей образ став найпопулярнішим за запитами у Google.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

R13
R13

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Срібло

У 2023 році всі металеві кольори залишаються, як і раніше, в тренді, проте нам найбільше подобається відтінок рідкого срібла, який виглядає стильно як вдень, так і ввечері. Носіть базові меланжеві топи зі спідницею з лелітками, як пропонує Michael Kors Collection, комбінуйте шифонові топи зі шкіряними брюками з металізованим відливом за прикладом Isabel Marant, або надягайте з ніг до голови благородне срібло, як це роблять Altuzarra.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Altuzarra
Altuzarra

Isabel Marant
Isabel Marant

Кроше

Поєднуючи майстерність та чарівність 1970-х років, в'язання гачком залишається безвідмовним трендом 2023 року. Цю романтичну і тактильну тенденцію легко вписати як у міський, так і в пляжний гардероб. Найчастіше кроше можна знайти нейтральних або дуже яскравих відтінках. Придивіться до колекцій Alberta Ferretti, Hermès, Isabel Marant та Marine Serre, щоб поповнити свій стиль сучасним "бабусиним в'язанням".

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Hermes
Hermes

Isabel Marant
Isabel Marant

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.