До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніший образ 2022 року, який найчастіше шукають у Google

Минулого тижня Google опублікував свій звіт популярних запитів користувачів за 2022 рік, в якому, що не дивно, було багато запитів стосовно королеви Єлизавети II та серіалу "Ейфорія", але не обійшлося й без модних речей. У списку 10 найактуальніших модних трендів переважали прості базові елементи гардероба, як-от джинси Mom та черевики челсі. Найпопулярніший запит стосувався сорочки вільного крою, що характерна для ділового й повсякденного стилю.

Bottega Veneta весна-літо 2023
Bottega Veneta весна-літо 2023

Реклама

Оксфордська сорочка на ґудзиках тривалий час була основним елементом гардероба, але саме вільний крій зробив її популярною за останні 12 місяців і надав їй культового статусу. The Frankie Shop — один з брендів, що стоїть за цим сплеском популярності. Марка представила сорочку з бавовняного попліну в смужку та трав’янисто-зеленого, синього й помаранчевого кольорів, що стала найбажанішим елементом стилю. Малоймовірно, що наступного року її популярність зменшиться, адже картаті оверсайз-сорочки були в основі колекції Bottega Veneta весна-літо 2023 року.

Streetstyle
Streetstyle

Можливо, одна з причин, через яку сорочки опинилися на вершині популярності, полягає в тому, що цей предмет гардероба справді позасезонний — сорочки мають однаково гарний вигляд і поверх купальників-бікіні влітку, і з товстим шарфом-пледом чи пуховиком узимку. Є безліч способів стилізувати сорочку вільного крою, проте один надійний і простий прийом точно сподобається кожній модниці — носіть її в парі з широкими штанами й лоферами. Всі ці класичні речі потрапили до списку найпопулярніших пошукових запитів, тож ми оголошуємо цю комбінацію головним образом 2022 року, який можна носити щодня.

Сорочка вільного крою

У 2022 році сорочки вільного крою зібрали рекордну кількість пошукових запитів, а в липні після року сходження їх популярність різко зросла. Це позасезонний товар, який легко доповнить як зимовий, так і літній образ.

<b>Bottega Veneta</b>

Широкі штани

У квітні 2022 року широкі штани мали найбільшу кількість пошукових запитів, а такі бренди, як Frankie Shop, The Row і Toteme, створили одні з найпопулярніших моделей. Носіть їх з базовим топом, заправленим у штани, оверсайз-сорочкою, одягненою нарозхрист, щоб підкреслити вільний і розслаблений крій.

<b>Toteme</b>

Лофери

Лофери є важливим елементом гардероба, але пік їхньої популярності припав на вересень 2022 року. Вони пасують як до ділового стилю, так і до деніму, що робить їх ідеальною осінньою покупкою. Вибирайте класичні й мінімалістичні пари, як наприклад лофери Gianvito Rossi, або, навпаки, моделі на масивній підошві Miu Miu.

<b>Prada</b>

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.