До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як опанувати стиль smart casual: показують знаменитості

Дрескод smart casual є одним із найскладніших. Але що це взагалі означає? Це стиль, який часто пропонують для неформальних робочих зустрічей або виходів, спрямованих на створення невимушеного, але водночас професійного вбрання. Звучить як виклик? Безумовно, але за допомогою правильних порад і підказок його можна легко опанувати. Від Кендалл Дженнер до Габріель Юніон — vogue.ua зібрав 7 зіркових образів, які допоможуть впоратися зі smart casual цього сезону.

Багатошаровість з класичною сорочкою

Реклама

Біла сорочка — невідʼємний елемент гардероба. Але насправді ви можете зробити образ з нею більш повсякденним і крутим — все залежить від того, як саме стилізуєте сорочку. Беріть приклад з Марго Роббі, яка нещодавно була помічена в Нью-Йорку з розумним підходом до багатошаровості: актриса обрала жакет Bottega Veneta, сорочку та білу футболку. Доповнений широкими джинсами та витонченими шкіряними аксесуарами, це елегантний образ на щодень.

Практична біла футболка

Класична біла футболка — ідеальний предмет для повсякденних виходів. Наслідуйте Дженніфер Лоуренс і поєднуйте її з широкими плісированими штанами. Мінімалістична комбінація виглядає витончено, особливо в поєднанні з ефектними шкіряними босоніжками та сумкою через плече. Завершити образ допоможуть золоті намиста і бейсболка.

Штани – центральний елемент образу

Елегантний повсякденний образ — це можливість дозволити одному вишуканому предмету стати зіркою всього наряду. Дженніфер Лопес зробила центром свого вбрання білі широкі штани, які вона поєднала з пісочною шовковою блузою і відповідною сумкою.

Нейтральні тони

Нейтральні відтінки, як-от чорний, коричневий, білий і сірий, завжди виглядатимуть більш ошатними, навіть якщо речі самі по собі є повсякденними. Габріель Юніон зробила ставку на шовковий білий комплект. Незважаючи на те, що це, по суті, одяг для відпочинку, вона все одно виглядала елегантно та невимушено — ідеальне поєднання для повсякденної уніформи.

Трикотажний кардиган

Ймовірно, у вас у гардеробі вже є кардиган і пара джинсів, але щоб одяг відповідав дрескоду smart casual, варто зробити ставку на прямокутний крій. Цей сучасний акцент миттєво покращив образ і зробив його більш ошатним, як і атласні балетки та примітні сережки.

Обʼємний блейзер

Модель Кендалл Дженнер — майстриня ошатного повсякденного стилю, і вона часто створює образи з класичним блейзером, основою офісного одягу. Відмовляючись від традиційного костюма-двійки, модель носить одягає його з мікрошортами або спідницями, а також додає велику білу сорочку.

Максіпальто

Простий трюк для стильного образу в прохолодні місяці? Ефектне пальто. Класичний бежевий тренч ніколи не вийде з моди, тож Гейлі Бібер, носить його з білою футболкою, джинсовими шортами та рибальськими босоніжками.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.