До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівчина-ковбой: як стилізувати вірусну тенденцію на практиці

TikTok, Vogue та Бейонсе готові підтвердити: в моду повертається стиль "дівчина-ковбой". Справедливо було б зауважити, що естетика Середнього Заходу ніколи насправді не зникала — "ковбоїв" завжди можна побачити і на вулицях, і на подіумах. Однак нині ця тенденція дедалі активніше та частіше з'являється в повсякденні.

Фото: @bellahadid
Фото: @bellahadid

Реклама

Цей стиль не так і просто адаптувати на практиці. У ковбойської естетики є безліч варіацій, а межа між вишуканим вбранням і чимось подібним до костюма на Гелловін вельми тонка. Саме тому vogue.ua зібрав сім різних способів приборкати цю тенденцію.

Міська інтерпретація

Це історія про жінку, яка може жити в квартирі у центрі великого міста й насолоджуватися урбаністичним антуражем, але її серце (а головне, гардероб) віддані коням та ранчо. Ця інтерпретація стилю вимагає базового набору речей, наприклад, джинсів та білої футболки, які варто лише доповнити елементами в стилі Середнього Заходу. Можна додати чорні ковбойські чоботи, дизайнерську сумку-сідло та акцентний пояс.

Кантрі-варіант

Така інтерпретація стилю дівчини-ковбоя — для тих, хто любить сучасні речі, але не боїться традиційних аксесуарів. Вам знадобиться пара розкльошених джинсів, під якими з легкістю помістяться козаки, замшева куртка (з торочками для сміливиць) та м'яка шкіряна сумка.

Пляжна варіація

Саме ця версія стилю стала вірусною в тіктоку і серед знаменитостей. Особливо вдало цю естетику інтерпретує Кендалл Дженнер. Сенс у тому, щоб зробити ковбойський стиль придатним для походу на пляж. Вибирайте бікіні у теплих коричневих, кремових та білих тонах, комбінуйте його з одягом в техніці кроше чи макраме, не забудьте про стильний ковбойський капелюх і, звісно, козаки на кшталт Isabel Marant. Богемні аксесуари теж більш ніж вітаються.

Зимовий варіант

У цій варіації стиль дівчини-ковбоя має універсальну позачасову конотацію. Вам потрібна сорочка з деніму, пара розкльошених джинсів, козаки та краватка боло. Щоб модернізувати ансамбль для міського життя, можна замінити черевики на лофери, а також додати сучасну коричневу шкіряну сумку.

Буденний варіант

Дівчина-ковбой завжди має улюблену пару джинсів, а також блузку чи сорочку у стилі кантрі, скажімо, з вишивкою чи торочками. Настрою вбранню додають ковбойські черевики, шкіряний пасок з великою пряжкою та ковбойський капелюх. А сучасності та актуальності — пара протисонцевих окулярів та сумка.

Бохо-інтерпретація

Це більш м'яка та жіночніша версія стилю дівчини-ковбоя. Біла бавовняна сукня й пара ковбойських черевиків — можна обрати хоч низькі, хоч високі — все, що вам потрібно, щоб підготуватися до романтичної прогулянки серед полів. Доповніть образ шкіряною сумкою та золотими аксесуарами.

Ранчо-варіант

Найкласичніша варіація стилю дівчини-ковбоя. Шкіряні штани, традиційні ковбойські черевики, шкіряний пасок та капелюх — головні елементи вбрання для ранчо. Щоб зробити цей ансамбль придатним для міського життя, додайте білу сорочку та золоті аксесуари.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.