До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 ефектних образів для міжсезоння

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що підходить на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом з INTERTOP Vogue.ua представляє прості та універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб і надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 ефектних образів, які допоможуть виглядати стильно в період міжсезоння.

Реклама

Сукня-кроше

Сукня, Marc O'Polo x Kangol; сумка, Armani Exchange; босоніжки, Camper; сережки, Bimba Y Lola

Техніка кроше підкорила серця і гардероби багатьох модниць. Тож не дивно, що і цього літа актуальне плетіння залишиться з нами. Робіть ставку на яскраві сукні, доповнити які варто не менш барвистими аксесуарами, як-от принтовані босоніжки, соломʼяна сумка та сережки, що швидко перенесуть до морського узбережжя.

Total black

Лонгслів, штани, сумка, усе – Armani Exchage; лофери, Camper; окуляри, Vans

Монохромний образ чорного кольору — стильне рішення не тільки для осінньо-зимового періоду. У прохолодні літні дні лонгслів стає необхідною базою жіночого гардероба. Комбінуйте його зі штанами силуету balloon, позачасовими лоферами на стійких підборах та сумкою середнього розміру.

Багатошаровість

Худі, сумка, усе – Armani Exchange; футболка, Intertop x United24; штани, кросівки, бейсболка, усе – Marc O'Polo

Нестабільний температурний режим вимагає нестандартних стилістичних рішень. Обирайте багатошаровий образ, що допоможе з вирішенням проблеми холодного, хоч і літнього вітру. Широкі атласні штани поєднуйте з футболкою з патріотичною символікою та базовими кросівками, а худі можна просто елегантно накинути на плечі.

Tenniscore

Поло, спідниця, кросівки, усе – Marc O'Polo; сумка, Armani Exchange; каблучка, Bimba Y Lola

Ще одна актуальна модна тенденція — tenniscore. Бренди надихаються тенісним кортом та рекомендують цього сезону дотримуватися відповідної естетики разом із сорочками-поло та спідницями-плісе. Додати образу грайливості допоможе актуальний квітковий принт.

Помаранчевий і срібний

Сукня, Marc O'Polo; еспадрільї, сумка, панама, усе – Armani Exchange; браслет, Bimba Y Lola

Поєднання помаранчевого та срібного — одна з найвдаліших колірних комбінацій. Обирайте сукню вільного крою, фігурну сумку та, звісно, завжди актуальну панаму, а легкість ходи забезпечать еспадрільї нейтрального відтінку.

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.