До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 речей, які ніколи не вийдуть з моди

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що підходить на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом з INTERTOP Vogue.ua представляє прості та універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб та надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 весняних речей, які ніколи не вийдуть з моди.

Реклама

Сукня-сорочка

Сукня, Marc O'Polo; туфлі, Vagabond; сумка, Emporio Armani; окуляри, Guess; намисто, Famo

Універсальна та практична, сукня-сорочка з легкістю замінить більшість інших моделей, не поступаючись ефектністю. Цієї весни обирайте яскраві варіанти, наприклад, у відтінку "сицилійський апельсин", а завершать образ мінімалістичні та більш стримані аксесуари, як-от туфлі Мері Джейн та сумка середнього розміру нюдової палітри.

Біла футболка

Футболка, куртка, спідниця, кепка, все — Marc O'Polo; кеди, Converse; рюкзак, Emporio Armani

Ще одна річ, без якої неможливо уявити сьогоднішній гардероб, — біла футболка зі щільної бавовни. Справжня позачасова база ідеально поєднується майже з усіма предметами: від брючних костюмів та улюблених джинсів до спідниць з торочками та металізованих суконь. Для ненудного щоденного образу римуйте білу футболку з денімовим ансамблем, що складається з куртки та мініспідниці з принтом "шахова дошка".

Костюм-двійка

Жакет, штани, топ, усе — Marc O'Polo; сумка, Armani Exchange; кросівки, Nike

Вічна класика прямого крою штанів і жакета завжди на олімпі трендів. Утім, цього сезону зробіть ставку на менш очікуване поєднання: замість туфель-човників або лоферів обирайте кольорові кросівки, а замінити білу сорочку допоможе пудрово-рожевий кроп-топ.

Білі кеди

Сукня, кеди, сумка, хустка, усе — Marc O'Polo; браслет, Bimba Y Lola

Білі кеди — це синонім комфорту, стилю та практичності. Це зручне взуття відкриває великий простір для стилізації, тож цієї весни рекомендуємо зробити вибір у бік поєднання з флористичною максісукнею зі струмливої тканини. Додати образу грайливості та розставити акценти допоможе шовкова хустка.

Джинси

Кардиган, майка, джинси, усе — Marc O'Polo; крoсівки, Emporio Armani; сумка, Ecco; панама, Intertop x Kalush

Не можна не згадати і про улюблену річ усіх модниць — джинси. Злегка обʼємний крій робить їх універсальним союзником при складенні щоденних образів. Просто додайте білу майку, кардиган крупної вʼязки та спортивні аксесуари, як-от кросівки на великій підошві, сумку з неоновим оздобленням та панаму — і розслаблений наряд готовий.

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.