До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 незамінних образів у весняному гардеробі

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що підходить на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом з INTERTOP Vogue.ua представляє прості та універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб та надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 незамінних образів, які мають бути у вашому гардеробі цієї весни.

Елегантна практичність

Реклама

Поєднання яскравого бомбера та мініспідниці — нова стилістична формула, що допомагає швидко скласти елегантний і водночас практичний та універсальний образ. Рекомендуємо додати до цієї комбінації високі чоботи та базову футболку. Аксесуари варто залишити мінімалістичними, як, наприклад, срібний годинник і тонкі каблучки.

Бомбер, футболка, усе – Marc O'Polo; спідниця, сумка, усе – Emporio Armani; чоботи, Vagabond; годинник, Tous

Романтичні квіти

Флористичний візерунок — позачасова класика весняно-літнього сезону. Тож пропонуємо не звертати увагу на легендарну фразу Міранди Пріслі з фільму "Диявол носить Prada" та долучити до свого гардероба мідісукню з цим принтом. До ансамблю також варто додати жилет грубої вʼязки та кеди на масивній підошві.

Сукня, жилет, панама, усе – Marc O'Polo; сумка, Emporio Armani; кеди, Calvin Klein

Щоденна розслабленість

Складно уявити більш практичний елемент жіночого гардероба, ніж джинси. Цієї весни улюблену денімову модель комбінуємо з просторою футболкою вільного крою з по-дитячому наївним принтом. А легку ходу забезпечать культові обʼємні кросівки.

Футболка, Marc O'Polo; джинси, ремінь, усе – Emporio Armani; кросівки, New Balance; кепка, Calvin Klein

Міські джунглі

Стиль сафарі, що досягнув піку своєї популярності в 1970-х роках, дотепер зберігає свої канонічні особливості — натуральні тканини, зручний крій, що не скуватиме рухів, та універсальні відтінки, як-от бежевий, хакі, оливковий, пісочний та шоколадний. Цього сезону зіркою образу зробіть комфортні шорти та сорочку з щільного матеріалу, а грайливості вбранню зможе додати стильна панама.

Піджак, кардиган, шорти, усе – Marc O'Polo; сумка, панама, усе – The North Face; кеди, Converse

Спортивний шик

Одним з найулюбленіших стилістичних прийомів багатьох модниць залишається багатошаровість. Тож варто спробувати цієї весни саме такий образ. За основу радимо взяти штани чіноси, базову футболку та картату сорочку. Обʼємний бомбер, наче запозичений з чоловічого гардероба, стане в нагоді під час весняної прохолоди.

Бомбер, Alpha Industries; футболка, штани, усе – Marc O'Polo; сорочка, Dickies; сумка, The North Face; кросівки, Nike

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.