До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 стильних способів носити денім цієї весни

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що підходить на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом із INTERTOP Vogue.ua представляє прості та універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб та надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 простих та стильних способів носити денім цієї весни.

Реклама

Джинси та сорочка

Сорочка, джинси, усе — Marc O'Polo; сумка, лофери, усе — Armani Exchange; каблучка, Pandora

Джинсовий total look — завжди гарна ідея. Цієї весни головною зіркою образу варто зробити сорочку оверсайз, створену в техніці печворк. У пару до неї оберіть джинси прямого крою та лофери з оздобленням з рафії. Сумку радимо залишити мінімалістичною, без додаткового декору.

Сукня

Сукня, Marc O'Polo; сумка, Tommy Hilfiger; ремінь, Emporio Armani; чоботи, John Richmond; окуляри, Guess; сережки, Tous

Найпростіший спосіб приручити наймодніший матеріал сезону — вибрати сукню. Модель довжини міні темно-синього кольору якнайкраще поєднуватиметься з трендовими шкіряними ковбойками, а також яскравими аксесуарами, як-от помаранчеві ремінь та сумка.

Джинсовий комплект

Сорочка, штани, усе — Emporio Armani; сумка, Armani Exchange; кросівки, Calvin Klein; окуляри, Vans

Комплект зі штанами палаццо — необхідна весняна база. Цього сезону робіть вибір у бік сорочки вільного крою та широких штанів у ледь помітну смужку, а необхідну універсальність та практичність образу забезпечать завжди актуальні білі кросівки.

Джинси

Сорочка, Emporio Armani; кардиган, джинси, усе — Marc O'Polo; ботильйони, LeBERDES; сумка, Regina Notte; підвісок, Tous

Складно уявити жіночий гардероб без хоча б однієї пари джинсів. Трендова модель із бічними розрізами не полишає перелік головних fashion-бажань багатьох модниць уже декілька сезонів поспіль. Тож римуйте їх із класичною білою сорочкою та затишним трикотажем модного бузкового відтінку.

Костюм зі спідницею

Пальто, спідниця, все — Armani Exchange; блуза, берет, усе — Marc O'Polo; туфлі, LeBERDES; сумка, Tommy Hilfiger; каблучка, Bimba Y Lola

Офісний стиль став одним із головних надбань сезону серед знаменитостей індустрії, як-от Гейлі Бібер та сестер Гадід. Денімові спідниця-олівець довжини міді та подовжений жакет в ансамблі з легкою блузою та романтичним беретом — найкращий вибір не тільки для офісного дрескоду, але й для щоденних образів. Варто лише замінити туфлі-човники на комфортні лофери.

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.