До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня-сорочка — найпрактичніший вибір цього сезону

Модна класика завжди повертається. Особливо це стосується сукні-сорочки, яка довго лежала в наших шафах до появи колекцій Miu Miu та Marine Serre сезону осінь-зима 2024/2025, у яких цей силует з’явився в надшироких та ультракоротких інтерпретаціях. Чуттєвий чи більш стриманий офісний, цей дизайн став одним із найбажаніших поточного сезону.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

Marine Serre
Marine Serre

Сьюзі Лау, Б’янка Балті та Джильда Амбросіо вже мають сукні-сорочки у своєму арсеналі та часто поєднують їх із обʼємними блейзерами та широкими штанами. Особливий фокус модниць цієї весни — на моделях коричневих та білих кольорів. У морі ефемерних трендів сукня-сорочка — це короткий шлях до шику.

Зі свого боку, Йойо Као зробила ставку на максісукню-сорочку з довгим шлейфом, яка, попри утилітарний відтінок, може стати в нагоді і для неформальної вечірньої зустрічі. Не менш популярними залишаються і моделі яскравих кольорів, як-от неоновий жовтий, бордовий чи кобальтовий.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.