До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня А-силуету — наймодніший вибір цієї весни

Цей тренд у сукнях, безсумнівно, є найнесподіванішим поверненням сезону весна-літо 2024. Поряд із вічними основами гардероба, як-от сукні в стилі бохо та моделі з драпіруванням, сукня А-силуету стає однією з головних речей найспекотнішої пори року.

Така сукня надає образу романтичності та ретронастрою. Модниці люблять її за спідницю кльош і виражену талію, яка структурує силует. Універсальність робить її незамінним одягом: від неформальних зустрічей до елегантних заходів — вона завжди бездоганна.

Реклама

Біла сукня А-силуету + балетки з гострим носком

Кендалл Дженнер однією з перших зробила сукню А-силуету своєю щоденною уніформою. Торік вона обрала модель Alaïa та стилізувала її з чорними балетками з гострим носком та позачасовою сумкою Hermès. Не забудьте про протисонцеві окуляри.

Чорна сукня А-силуету + туфлі яскравих кольорів

На показі Valentino Haute Couture у Парижі Тіна Кунакі зʼявилася у чорній сукні в ансамблі з неоново-зеленими туфлями. Це ідеальна формула, щоб збалансувати образ між офіційним і повсякденним.

Сукня А-силуету + лофери

Модель Ельза Госк показала, як носити сукню А-силуету в найбільш елегантний спосіб. Римуйте її з універсальними лоферами, щоб почуватися впевнено та розкішно.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.