До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряні сукні без бретельок — модна знахідка сезону осінь-зима 2023/2024

Одяг зі шкіри вже кілька сезонів посідає центральне місце на подіумах. Значною мірою на це впливає і той факт, що це візитна картка таких брендів, як Bottega Veneta: шкіра формується на тілі в усіх можливих варіаціях — від спідниці до верхнього одягу та шкарпеток, які імітують в'язаний ефект. У такий зірковий для цього матеріалу час сукня є однією із найнеобхідніших інвестицій у гардероб — і колекції осінь-зима 2023/2024 яскраве тому підтвердження.

JW Anderson
JW Anderson

Реклама

Здається, що шкіряні сукні з декольте без бретельок обіцяють монополізувати значну частину пропозицій прийдешнього сезону. Gabriela Hearst — один із брендів, які пропонують їх у довгому форматі та бордовому кольорі. Найбільш класична версія — міні чорного кольору — була запропонована Ermanno Scervino, Ludovic de Saint Sernin та JW Anderson.

Ludovic de Saint Sernin
Ludovic de Saint Sernin

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Цей тренд походить від естетики Y2K, але можна знайти й інші моделі, навіяні сучасністю. Наприклад, Uma Wang пропонують варіант із ефектом м’ятої шкіри в темному відтінку і довжиною до щиколотки, який бренд поєднує з золотистими деталями. Christopher Kane презентували червону сукню силуету "олівець" з додатковою спідницею з воланами.

Christopher Kane
Christopher Kane

Uma Wang
Uma Wang

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.