До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 речей сезону осінь-зима 2023/2024, які можна носити вже зараз

За винятком деяких собак-роботів, подіуми сезону осінь-зима 2023/2024 були здебільшого вільні від трюків і зосереджені на позачасовому, класичному одязі, що підходить для повсякденного життя, а не лише для стрічок Instagram. Від блейзера з високими плечима до чорних класичних туфель — Vogue.ua зібрав сім речей нового сезону, які можна носити вже зараз.

Класичні туфлі

Christopher Kane
Christopher Kane

Реклама

У сезоні осінь-зима 2023/2024 чорні туфлі — візитна картка Кейт Міддлтон — набули нового вигляду. Зайвий блиск поступився більш стриманим поглядам на гламур завдяки безлічі брендів — від Saint Laurent до Christopher Kane, Balmain та Louis Vuitton. Єдине правило — "Не носіть їх із чимось строгим", — коментує редактор британського Vogue Еллі Пітерс.

Сіре пальто

Prada
Prada

Легендарні відтінки панували на подіумах сезону осінь-зима 2023/2024, де майже єдиним верхнім одягом стали пальта темно-сірого, темно-коричневого або олов’яного кольорів. Базовий гардероб не повинен бути банальним, тож радимо звернутися до колекцій Prada, Bottega Veneta, Michael Kors, Emporio Armani та Gucci. Одягайте таке пальто на роботу, у вихідні та поверх вечірньої сукні.

Сумка XXL

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Мікросумки відійшли на задній план, поступившись місцем аксесуарам розміру XXL. Так, тенденція до непрактичних сумочок нарешті слабшає на користь тих, які можуть вмістити все. Новий погляд на свою фірмову сумку Kikka представили 16Arlington, Ferragamo показали щедру інтерпретацію сумки через плече, а Bottega Veneta зробили ставку на збільшену сумку-відро.

Штани cigarette

Ferragamo
Ferragamo

Після мішкуватих штанів, фасон cigarette знову на порядку денному. Один із найпопулярніших силуетів цього сезону передбачає високу затягнуту талію та звужені щиколотки. Prada і Ferragamo віртуозно оновили цей стильний робочий одяг. Носіть їх із сорочкою прямого крою для максимальної елегантності.

Обʼємні блейзери

Saint Laurent
Saint Laurent

Блейзер 1980-х — головний елемент сезону осінь-зима 2023/2024. Загальне правило — що більше та сміливіше, то краще. Цей тренд підходить як для максималістів, так і для мінімалістів. Шукайте улюблену модель у Alexander McQueen та Saint Laurent.

Сукня-сорочка

Loewe
Loewe

Білі сукні-сорочки є ідеальною основою для будь-якого вбрання — основою, яку можна стилізувати багатьма цікавими способами, як це зробили у Fendi, Loewe та Valentino.

Вузька краватка

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Здебільшого під комірами сорочок і навіть суконь на осінньо-зимових показах зʼявилися вузькі чорні краватки, як стверджують Alexander McQueen і David Koma. Прості краватки стали несподіваним доповненням до багатьох найсміливіших образів цього сезону.

Текст: Laura Hawkins, Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.